Днешният на Възраждане срещу военната помощ за Украйна събра по-малко

...
Днешният на Възраждане срещу военната помощ за Украйна събра по-малко
Коментари Харесай

Протестът на Възраждане срещу военната помощ за Украйна с по-скромна подкрепа от акциите им срещу зеления сертификат |

Днешният на " Възраждане " против военната помощ за Украйна събра по-малко поддръжка от двете им акции против зеления документ през януари и февруари.

Около 500 симпатизанти на партията на Костадин Костадинов излязоха пред постройката на Народното събрание. Освен български флагове, се развяват и съветски. Виждат се плакати с надписи " Съединени американски щати - вън " и " НАТО - не ".

Протестът е под надслов  " Окупаторите - Вън! ", само че от посочените претенции не излиза наяве кои тъкмо са " окупатори ". Сред настояванията е посочено - България да не изпраща оръжия за Украйна, да няма техника на НАТО в страната и оставка на премиера Кирил Петков и на цялото държавно управление. 

Протестът се случва на фона на няколкото поръчки на ГЕРБ-СДС, че ще работят за предварителни избори (след арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова) и все по-честия спор за избор на съмнение, за какъвто с изключение на някогашните ръководещи, заговориха и от " Възраждане " и Движение за права и свободи.

Освен това предходната седмица " Демократична България " заяви, че стартира, а. Днес Демократична България в отновопризова страната ни да не остава безучастна и да помогне с оръжия на Украйна.

Това е и повода " Възраждане " да промени настояванията си - за неутралитет на България и за оставка на държавното управление. От партията на Костадинов настояват, че изпращането на оръжия ще направи България страна в спора. (До момента редица европейски страни изпращат оръжия, само че нито една от тях не е станала страна в спора.)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР