Днешният ден ще донесе финансово благополучие за една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе финансово благополучие за една от зодиите,
Коментари Харесай

Лъв: Денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства

Днешният ден ще донесе финансово благоденствие за една от зодиите, друга ще преоткрие любовта, а трета ще получи покачване в службата.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:  

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.

Телец

Изглежда Вашите проблеми са доста по-сериозни, в сравнение с си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „ извинявай ” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и съществени ограничения. Днес е извънредно подобаващ ден за общо обсъждане. И дори за начало на прилагнето на това, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.
 

Близнаци

Предстои да се сблъскате с недоброжелателно настроени хора. Особено неприятно е това, че съперниците ловко ще употребяват всички Ваши неточности и неправилни ходове, и в последна сметка излиза, че за личните си проблеми сте отговорни Вие, и единствено Вие. Може да разчитате на помощта на хора, с които сполучливо сте си сътрудничили в близкото минало, само че опитите да възстановите доста остарели връзки, са обречени на крах. Днес може да бъдете увлечени от нова концепция или привлекателна персона, защото Вие, както и всички представители на Вашия знак, доста елементарно губите главата си от всичко, което не се вписва във всекидневната рутина. Възможни са завладяващи сантиментални завършения, само че съществени връзки надали ще започнете.
 

Рак

Подходящ ден, с цел да възстановите това, което е било разрушено заради неточност или по силата на непредвидливост. Сега сте подготвени освен да признаете своите пропуски, само че и да ги анализирате, с цел да не допуснете повторното им допускане, или пораждане на проблеми. Може да си върнете някогашния любим, или още веднъж да върнете доверието на човек, който сте разочаровали. Не се опасявайте да експериментирате, или да тръгнете по непознати пътища. Ако нарушавате традициите целеустремено и мъдро, може да постигнете блестящи резултати. Възможни са дарове, сърпрайзи или приятни знаци на внимание.
 

Лъв

Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.
 

Дева

Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с коитото не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...
 

Стрелец

Ако през днешния ден се поддадете на импулса да извършите незапланувани покупки, напълно скоро може горчиво да съжалявате за това. Сега времето не е уместно, да се хвърлят пари напразно, даже и в случай че от скоро имате нови приходи. Непредвидените незабавни разноски може да Ви накарат, да бръкнете в отделените за черни дни пари, а това напълно не е желателно. Въздържайте се през днешния ден от всевъзможни покупки, а в случай че въпреки всичко се появи остра нужда да се снабдите с нещо, не забравяйте да запазите касовата записка.
 

Козирог

Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.
 

Водолей

Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива инспекция или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 

Риби

Желанието Ви да станете за Вашия обичан човек закрепостен съветник, истина от последна инстанция и изобщо единствен умен и незаместим началник, през днешния ден ще бъде извънредно огромно. Той пък буйно ще желае независимост на мислите и дейностите. Ще се наложи някой да направи компромис, и съществуват съмнения, че това ще сте Вие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР