Днешният ден поставя началото на тазгодишното издание на най-престижния тенис

...
Днешният ден поставя началото на тазгодишното издание на най-престижния тенис
Коментари Харесай

Дъжд ще забави първите двубои на Григор Димитров и Виктория Томова на Уимбълдън

Днешният ден слага началото на тазгодишното издание на най-престижния тенис шампионат - Уимбълдън, върху който ще бъде ориентирано цялото внимание на тенис феновете през идващите 14 дни. Именно в първия спортен ден на шампионата са планувани откриващите срещи на двамата ни представители в английската столица - Григор Димитров и Виктория Томова, само че ще би трябвало да се въоръжим с самообладание, до момента в който пристигна време двамата да излязат на корта, имайки поради метеорологичните условия и честите валежи в Лондон.

Двубоят на най-хубавия ни тенисист против Стив Джонсън е финален (четвърти) на корт №12, където към момента не е приключил първият мач сред Каспър Рууд и Алберт Рамос Виньолас, след който ще би трябвало да се изиграят още два конфликта, преди да пристигна ред на нашия съотечественик. Същото важи и за срещата сред Виктория Томова и Дария Савил, които ще закрият програмата на корт №8.

Към този миг най-оптимистичната прогноза е двата мача с българско присъединяване да стартират към 21:00 часа, само че съществува и опция началото им да бъде отсрочено за на следващия ден.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР