Днешният ден - 22 ноември ще премине по влиянето на

...
Днешният ден - 22 ноември ще премине по влиянето на
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 22 ноември

Днешният ден - 22 ноември ще премине по влиянето на таро карта Девета Аркана " Отшелникът ".  Като цяло тя не предвещава " нищо положително ", съгласно астрологичните прогнози. Но в случай че се пояснява нейното значение в нравствен аспект тя се приема като същинско благосъстояние. 
Появата на " Отшелникът " загатва за търсеното „ излекуване “, връщане към същинския път и разкриване на същинската същина. 
Под въздействие на картата, през днешния ден множеството хора ще изпитат предпочитание да се отдръпват и да проучват себе си в търсене на своя вътрешен мир и лична истина.
Моментът е подобаващ да преоцените живота, задачите и връзките си. Време е да се отдалечите малко от обществения живот, да оставите дребни грижи и занимания, които са станали привични: те пречат на мисленето за душата. Всеки човек се нуждае от интервал на уединение („ отшелничество “), с цел да разбере себе си.
Основното, което Деветата Аркан прокламира, е отводът да се ръководим от непознатото мнение и да вършим нещо, което не ни удовлетворява. 
Това е картата на духовна самостоятелност и голямата персонална мощ, която ни тласка към личния ни път даже и другите да не го утвърждават.
  " Отшелникът " се свързва със самопознанието и самозащитата от външни въздействия - без значение дали става въпрос за красиви думи, закани и операции. 
На този ден полагането на старания и упражняването на напън са изцяло безсмислени, защото няма да доведат до нищо положително.
" Отшелникът " символизира внимание, което ще насочим най-много към себе си. 
Посланието на тази аркана е следното: " Опитайте се да влезете в ролята на аскет, с цел да разберете най-сетне себе си и вашите потребности, да се замислите върху проблемите си. Това е належащо, с цел да се научите да виждате себе си извън и да се обичате. Не забравяйте, че този, който не обича себе си, не е в положение да обича никого ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР