Днешната среща между представители на Белия дом и конгресмени републиканци

...
Днешната среща между представители на Белия дом и конгресмени републиканци
Коментари Харесай

Срещата между представители на Белия дом и конгресмени републиканци за тавана на дълга на САЩ приключи без успех

Днешната среща сред представители на Белия дом и конгресмени републиканци за договаряне на повишение на тавана на дълга на Съединени американски щати завърши без триумф, заяви конгресменът от Републиканската партия Патрик Макхенри, представен от Ройтерс.
Конгресменът републиканец Гарет Грейвс сподели, че дата за нова среща с представители на Белия дом " към този момент не е избрана ".
Макхенри добави, че не е сигурен, че договарящите ще реализиран задачата, която си е сложил ръководителят на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Кевин Маккарти, за споразумяване на патовата обстановка с тавана на дълга до края на този уикенд.
Белият дом уточни през днешния ден, че към момента остават съществени разлики с договарящите от Републиканската партия в договарянията за тавана на дълга и диалозите ще останат сложни, доколкото двете страни се пробват да реализират компромис за подписване на договорка.
Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели пред публицисти в Япония, където американския президент Джо Байдън взе участие в срещата на върха на Г-7, че договарящите ще продължат да работят за реализиране на рационално решение за отбягване на дефолт.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР