Днес започнаха първите действия по ремонта на възловия булевард Захари

...
Днес започнаха първите действия по ремонта на възловия булевард Захари
Коментари Харесай

Ремонт на основен булевард ще затрудни движението в Бургас

Днес започнаха първите дейности по ремонта на основния бул. " Захари Стоянов " в Бургас. Той е най-важната пътна артерия за жителите на комплекс „ Меден рудник “ и единственият път по който могат да стигнат до домовете си от центъра на Бургас.
Ремонтът ще бъде сбъднат в четири стадия. Първият е обвързван с въвеждането на краткотрайна организация на придвижването. Ще се работи в сектора от бул. " Захари Стоянов " и улица " Александър Георгиев Коджакафалията ". Ремонтът стартира с унищожаване на остарялата и полагане на нова настилка по платното, което води от комплекс " Меден рудник " до Пътен възел Юг. През това време колите ще се движат в двете посоки в свободното платно.
От община Бургас предизвестяват всички участници в придвижването да бъдат деликатни и търпеливи. Очаква се в утринните и вечерните часове, когато трафикът е засилен, да има тапи и по тази причина от общината приканват жителите на комплекса да употребяват градския превоз.
От общината дават обещание подробна информация за това по какъв начин се движат ремонтните работи, стадиите и периодите с които се прави рехабилитацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР