Днес за пореден път станахме свидетели на проява на най-отличителната

...
Днес за пореден път станахме свидетели на проява на най-отличителната
Коментари Харесай

Спас Гърневски: След Нинова остава отрова като от сериозно влечуго - където мине, трева не никне

Днес за следващ път станахме очевидци на демонстрация на най-отличителната линия на българската комунистическа партия, пребоядисана в социалистическа – нейната безочливост и надменност. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация от името на парламентарната група на партията. Изявлението му беше в отговор на декларацията на "БСП за България ", прочетена от водача на социалистите Корнелия Нинова.

Да приписва това, което прави към този момент 70 години в тази страна, на хора, които ликуват от провалите, които са нанесени. Говорим за пенсиите на възрастните хора. Г-жо Нинова, в случай че имахте куража да чуете другата декларация, щяхте да стоите в залата, а не да бягате като… няма да кажа. Имам възприятието обаче, че по трибуната има по едно канче отрова и то от съществено влечуго. Да попитам аз наследниците на комунистическата партия – 1989 година, когато оповестиха банкрута, какво имаше в пенсионния фонд, господин финансов министър? Нямаше нищо – ограбен пенсионен фонд, ограбен народ посредством външно комерсиалните сдружения, съобщи Гърневски.

Той прикани младежите в Българска социалистическа партия да изискат една лекция от техния началник, който да им опише по какъв начин е ставало ограбването с тези външнотърговски сдружения като директен реализатор. Тук има мастит професор, който аз нарекох учен по плячкосване на страна – професор, станал учен, с помощта на това, че 1994-1996 година посредством банките бяха ограбени парите на българския народ. Няма го професор учения да ни опише по какъв начин стават тези неща. Г-жа Импексова беше най-малко 4 борда в тази страна – дано да минем през "Булгартабак ", Пловдивския панаир. Където мине тя, трева на не никне. След това тези компании и бордове банкрутират. Къде е Пловдивският панаир? Нека да минем през олигарсите, за които приказваме, че са разграбили – в последния месец 4 имена. Тръгваме от Бургас през Бенчо Бенчев – изтъкнат спонсор и олигарх с несметни благосъстояния, спонсор на Българска социалистическа партия в локалната власт. На път за Пловдив минаваме през Карнобат – Миню Стайков, несметни благосъстояния и какви далавери се вършат, изтъкнат спонсор на тяхната листа. Спираме в моя роден град – най-коментираното име семейството Арабаджиеви. Позлатени кучета им пазят двореца в Сен Тропе – клеветник на Държавна сигурност. Тук нарекохте народа дебили, стои си професорът, другият купува гласове или го съдят за такова нещо – седи си. При вас аршинът е двоен. Да не приказваме за съпоставките с "Хитлергейт ". Тази безочливост и надменност не може да звучи в залата на Народното събрание – най-висшата зала в Република България. Отивате при народа и ще вършиме промяна на системата – ето аз ви описах системата, която желаете да промените. Вие сте сценаристи, режисьори, реализатори на основните функции на тази система. Вие би трябвало да промените себе си и трябваше да го извършите още на Бузлуджа вместо гюбеците пред сръбския водач на сръбската музика Горан Брегович. Вие три пъти ходите при народа и вместо червени бюлетини – червени картони. Тук ни е пратил този народ и от вторник до петък сме длъжни да бъдем на работа в тази зала и да решаваме проблемите му. Вие дезертирате, не работите. Тази система, която сте тръгнали да сменяте, към този момент 10-а година е заменена и се лекуват раните от вашето 70-годишно ръководство, грабежи, обири, убийства, сподели още Спас Гърневски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР