Днес всички медии и властта нададоха възторжени дитирамби как финансовите

...
Днес всички медии и властта нададоха възторжени дитирамби как финансовите
Коментари Харесай

Григор Лилов: След Шенген - отказ и за чакалнята на Еврозоната

Днес всички медии и властта нададоха възторжени дитирамби по какъв начин финансовите министри на Еврозононата уведомили България, че щяла след ОКОЛО (бел.: евентуално, може би, допустимо, в действителност противоречиво, подозрително, едва ли и т.н.)... след към ГОДИНА да влезе в механизма ERM ІІ, наименуван чакалнята на Еврозоната.
Това се вика да наречеш черното - бяло.

Получихме вежлив, изкусен, само че безапелационен отвод за насрочване НА ДАТА! Не ни отвориха даже вратата на чакалнята за Еврозоната

Защото:
през тази година време ще има мониторинг над стопанската система ни, финансите и банките ни и в нейния край бъде дадена оценка на напредъка на страната ни;.
2. ще се прави оценка и напредъка в битката с корупцията;
3. според от отчетите (става дума за няколко и на няколко институции - Европейска комисия, ЕЦБ) финансовите министри ще се съберат още веднъж, в случай че вероятно са положителни;
4. според от политическата конюктура и положените от страната ни старания може би това ще стане допустимо да получим някаква ориентировъчна дата.
5. най-вероятно е тогава тя да бъде обвързана с още една предхождаща дата - за влизане в Банковия съюз като антре на предверието на еврото.

ЗАТОВА ТОВА " ОКОЛО " НА ДИПЛОМАТИЧЕН ИЗКАЗ В РЕАЛНИЯ ЕЗИК ВСЪЩНОСТ ОЗНАЧАВА КАТЕГОРИЧНО " НЕ "

Това е следващият пестник за корумпирано.мафиотизирания ни хайлайф след отхвърли за Шенген.

Който не е схванал - Европа от година не е на две, а на няколко скорости. Засега България си е избрала за роля задната.

При това изискване и Шенген, и Еврозана ще забележим НЯКОГА, но през крив макарон.

Който не е схванал - България е в Европейски Съюз и получава траншове за лепта, с цел да не свършат тукашните властници някой зулум като Милошевич.

Това е политическият претекст за приемането ни преди време в Европейски Съюз. Истинският банкет занапред ни следва - след озаптяване на корупционно-мафиотизираните властови и политически механизма. Това озаптяване е ключът за фактически влизане и наличие в Европа.

Бел.: тънък. министри изказали съществени опасения, свързани със стабилността на банковата система у нас. Аз ги споделям. Третата по значение банка мина през няколко спасявания, само че не вдъхна капчица доверие нито в тях, нито в мен. Втората, зародила неотдавна, е опит да се прикрие друга сходна обстановка, не добила гласност. А първата е централно загазила по европейския континент и се пробва за продаде неприятните си заеми на някоя рискована финансова конструкция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР