Днес, всеки, който търси начин да отслабне и да влезе

...
Днес, всеки, който търси начин да отслабне и да влезе
Коментари Харесай

платена публикация
90 дневна диета – същност, принципи и резултати

Днес, всеки, който търси метод да отслабне и да влезе във форма, има необятен избор от стратегии и режими. Безспорно обаче една от най-популярните диети съставлява 90 дневната диета.
Какво съставлява 90 дневната диета?
90 дневната диета се появява на бял свят през далечната 2000 година. Специфично за нея е, че се основава на правилата на разделното хранене. В мощ е теорията, че другите типове хранителни субстанции – протеини, въглехидрати и протеини – минават през друг развой на асимилиране и изискват друг механизъм на мелене. Когато те бива употребявани по едно и също време, организмът ни се затормозява, а субстанции не са усвоени вярно. Ето за какво главният „ закон “ на 90 дневната диета е всеки ден да бъде отдаден на един съответен тип хранителни субстанции. Така тялото умерено и ефикасно преработва храната, метаболизмът работи на цялостни обороти, а вие отслабвате.
Как работи 90 дневната диета?
90 дневната диета е с дълготрайност от три месеца. Режимът дефинира всеки месец като обособен стадий. Етапът се състои от цикли, които се повтарят един след различен. Цикълът е построен от четири поредни дни. Всеки ден е отдаден на избран вид хранителни субстанции – протеини, витамини, елементарни въглехидрати, комплицирани въглехидрати. На всеки 29 дни има един воден ден, когато са разрешени единствено чай и кафе.
Какво се яде през обособените дни от 90 дневната диета?
·  Ден на протеините – месо, риба и морски блага, всевъзможни млечни и соеви артикули, както и яйца.

·  Ден на комплицираните въглехидрати – бобови и зърнени култури, всевъзможен вид зеленчуци, в това число и кореноплодни.

·  Ден на простите въглехидрати –сладкиши са разрешени стига в тях да няма яйца или мляко.

·  Ден на витамините – плодове, ядки, семена с опция да ги съчетавате с друг вид зеленчуци.
Мобилно приложение – най-лесният метод за съблюдаване на 90 дневна диета
90 дневната диета е извънредно ефикасна. В мрежата ще откриете доста удовлетворени консуматори, които потвърждават своите резултати със фотоси преди и след. Единственият минус на този хранителен режим за намаляване е неговата трудност. Особено мъчно е да се измисли рецепта единствено с един тип хранителни субстанции. Най-добрият метод да преодолеете тези усложнения, е като употребявате мобилно приложение за 90 дневна диета. Между другото, в началото този режим е бил прочут под името 90 Рина или Диетата на Рина. Приложението сигурно, ще ви помогне в нейното упражняване. В него ще получавате статистика за вашия напредък, хрумвания за предписания за всеки обособен ден, а и всекидневно увещание за следене на килограмите.

90 дневната диета е отличен и сполучлив метод да влезете във форма, като намалите телесното си тегло. Факт е, че тя изисква висока степен на дисциплинираност и включва голям брой ограничавания. Но поради обезпечените крайни резултати, би трябвало да си признаем, че всички компликации в този режим си заслужават. За повече информация посетете формалния уеб уебсайт на диетата
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР