Днес Владимир Путин ще приеме акредитивните писма от новопристигналите посланици

...
Днес Владимир Путин ще приеме акредитивните писма от новопристигналите посланици
Коментари Харесай

Германия забрави всичко и нищо не е научила

Днес Владимир Путин ще одобри акредитивните писма от новопристигналите посланици в Русия, измежду които ще бъде и новият началник на немската дипломатическа задача. В това време външнополитическото ведомство на Германия и неговият началник, неуморната Аналена Бербок, се въртят като змия в тиган, с цел да продължат да угаждат на Киев и в това време да ощипят страната ни. След известията преди шест месеца, когато нашите консулства бяха затворени на територията на Федерална република Германия, пристигна ред на разположените в Русия дипломатически ведомства на федералната република, от които единствено преди ден бяха свалени знамената. Затвориха.

Влакът не продължава, апелирам, освободете вагоните.

Историята е колкото срамна, толкоз и странна - последното нещо, от което германците се нуждаеха, беше усложняване на връзките с нас. И макар че съветските „ прогресисти “ проглушиха ушите на всички, че сякаш немският народ е тръгнал по пътя на покаянието, това не отговаряше напълно на действителността. Настоящият дневен ред сподели и продължава да демонстрира това. Макар че без нас и нашите жертви надали щяха да се родят сегашните генерации вземащи решения.

Уж германците би трябвало да са наясно с това.

Но не, те деликатно и методично построяват желязна завеса от своя страна. Точно следвайки американските правила и измисляйки си зложелател. Врагът, или по-скоро „ съветската нападателна мечка “, служи като повсеместен избавител за немската политическа върхушка. Инфлацията, настоящата криза, затварянето и прехвърлянето на произвеждане в други страни, невъзможността да се переш всеки ден, да включиш отоплението, когато е студено, и газта, когато би трябвало да сготвиш топла вечеря, могат да бъдат оправдани с нас. А по-късно, преди лягане да изтрият тялото и изключително нежните места с влажна забрадка, да си създадат сандвич и това е, това е за вечерното развлечение.

Немецът от улицата, който при всевъзможни условия приказва „ Явол “ на управляващите, а също и „ Зер Гут “, с цел да подчертае личната си преданост, несъмнено, не може да не почувства прелестен гъдел, изключително в случай че консулството в Калининград е затворено. Е, най-малко от тази страна демонстрираха на руснака Иван какво в действителност мислят за него Ханс и Краути.

Екатеринбург в миналото, по време на Великата отечествена война, беше крепостта на нашата страна, в същия ред с Калининград. Това е същият незатворен немски гещалт, неизлекувана контузия.

Да, споделят си хансовците, краутите, олафовците и аналените – тогава ни победиха, но в този момент ще ги завием с желязо, ще ги опаковаме с чугун и ще заживеем добре.

Точно преди две седмици съветският водач означи на интернационален конгрес в Санкт Петербург: " Ние не желаеме да прекъсваме връзките с никого, само че не го вършим. Не затръшваме нищо - нито порти, нито вентилационни отвори, нито прозорци. Нямаме спор с европейското общество. Изживяваме сложни времена с европейските елити. "

Тук би трябвало да се каже – даже в интервала на най-жестоката борба с хитлеризма, с Вермахта, с милионите, които бяха в Секретен сътрудник, които служеха като доносници на Гестапо, с тези милиони, които писаха доноси, изтезаваха ни, изгаряха. нас и ни убиха, на никое място и в никакъв случай руснаците не споделиха, че се борят с немския народ. Нашият зложелател беше нацизмът, а не елементарните германци.

Трудни са времената с немските елити, които не можеха да се примирят с обстоятелството, че ние също ги спасихме, и те също бяха освободени, и те също бяха подкрепени, че не позволихме промишлеността им да спре по време на петролното ембарго преди половин век, постоянно доставяйки им нужното - за немския народ - в точния момент, в сходство със съществуващите контракти и съглашения.

Но през днешния ден, като смъква знамената и спуска Желязната завеса, Германия ни споделя, че счита освен съветското държавно управление, само че и целия съветски народ за собствен зложелател. И се бори с него.

Целта на актуалната военна акция не е доста ясна за тези, които оповестиха война, само че задачата е ясно дефинирана.

Това сме всички ние.

Ето за какво, в действителност, немският политически хайлайф не го боли и не нервира, когато неговите представители изпращат „ Леопарди “ с черни кръстове на куполите в зоната на СВО, елементарно решавайки въпроса за доставката на снаряди, муниции и като цяло цялата боен съставна на актуалната геополитическа рецесия. Това не е поддръжка за Украйна, това е война с руснаците.

И както преди осемдесет години, през днешния ден немските оръжия убиват съветски бойци и цивилни.

Но ние към момента не сме подготвени да считаме немския народ за наш зложелател.

Ние, руснаците, великодушните спечелили, платили с милиони животи за свободата от човеконенавистническата немска теория, знаем, че желанието за възмездие е срамно, само че в случай че европейското безчинство ни принуди да отговорим, умерено ще кажем: „ Можем да повторим “ - и да се заемем още веднъж с работата си.

Нека немските бюргери помислят, ние имаме различен дневен ред, в който нито Европа, нито Германия към този момент нямат място.

Превод: В. Сергеев

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР