Днес върху Земята ще се почувства най-мощната магнитна буря, свързана

...
Днес върху Земята ще се почувства най-мощната магнитна буря, свързана
Коментари Харесай

Мощна магнитна буря удря Земята днес

Днес върху Земята ще се почувства най-мощната магнитна стихия, обвързвана с изригване на Слънцето, заяви Space. Очаква се силата да доближи Земяна на 20 май, а по-късно - на 22 и 23 май. През това време хората ще изпитват главоболие, гадене, болежка в ставите, безсъница и други
Прочетете още
Учените са открили, че съвсем 50 % от хората попадат под въздействието на магнитните стихии. В случай, че магнитните стихии ви докарват до неприятни положения, то по всяка възможност вие принадлежите хората, предразположени към по-изразена сензитивност към времето и неговите промени. Метеочувствителните хора претърпяват разнообразни промени в менталното положение, както и физически дискомфорт, когато има разнообразни климатични промени. Смяната на сезоните, несъразмерна мокрота или прекомерна сухота на въздуха, тежките жеги или неприятният мраз, слънчевите изригвания им въздействат доста повече, в сравнение с останалите. Те страдат от мъчителни чувства в ставите или мускулите при внезапна смяна на времето, безсънието, отмалялост и заплеснатост.

Учените са предложили и разнообразни тактики за облекчение на въздействието на магнитните стихии. Едната е обвързвана с храненето - би трябвало да се употребяват повече плодове, зеленчуци и билки. Чудесно оказват въздействие на здравето бананите, поради наличието на калий. Варива като фасул и леща облекчават в дните с магнитни стихии. Изборът на билки постоянно е необятен, само че най-ефективни са лайка, шипка, глог, мащерка, валериан, маточина. Редуцирайте месото и консумирайте повече риба. Не се предлага консумирането на мощни чайове и кафета. Енергийните питиета са безусловно неразрешени. Кофеинът работи зле на организма по време на магнитните стихии, главно поради превъзбудата, която провокира.

По време на магнитните стихии наложително би трябвало да си почивате повече. Следете деликатно съня си и не правете взаимни отстъпки с него - освен през нощта, а си осигурете и следобедна сънливост. Разходките са едно от най-важните неща в тези дни, както и чистия въздух.

Редуцирайте дългия престой пред тв приемника, компютъра и телефона. Изключете ги най-малко час или два преди да заспите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР