Днес в София започва международното туристическо изложение Ваканция СПА ЕКСПО.Над

...
Днес в София започва международното туристическо изложение Ваканция СПА ЕКСПО.Над
Коментари Харесай

Започва туристическото изложение "Ваканция"

Днес в София стартира интернационалното туристическо ревю " Ваканция СПА ЕКСПО ".

Над 350 изложители и 20 хиляди специалисти от България и още 22 страни ще вземат участие във форума, който ще продължи до петък, 16 февруари. Входът за необятната аудитория в " Интер експо център " е свободен през втория и третия ден на ревюто.

Представени са туристически компании с предложения за дестинации, артикули и услуги, национални и районни организации, браншови съюзи, хотели и курорти.

С национални щандове участват Министерство на туризма – България, Министерство на културата и туризма на Република Турция, Национална туристическа организация - Република Сърбия, Агенция за промотиране и поддръжка на туризма - БЮР Македония, Министерство на туризма - Куба, Туристическо конгресно бюро – Загреб, Хърватия. Посолствата на Аржентина, Азербайджан и Южна Африка показват страните си на лични щандове. Туроператори и aгенции, общини и хотели от Австрия, Албания, България, Англия, Германия, Гърция, Италия, Испания, Индия, Малдиви, ОАЕ, Румъния, Русия и за първи път туроператори от Доминикана и Мексико.

В рамките на съпътстващата стратегия са включени фолклорни стратегии и атракции, културни прояви и дегустации, томболи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР