Днес в рубриката ни Градски находки“ ви представяме едно по-различно

...
Днес в рубриката ни Градски находки“ ви представяме едно по-различно
Коментари Харесай

Различното Великденско меню само на клик разстояние

Днес в рубриката ни „ Градски находки “ ви представяме едно по-различно място. То си няма собствен градски адрес, само че пък е на клик разстояние от вас на.

Олга и Невена се въодушевяват за уеб страницата в Берлин, където за първи път виждат онлайн сходна услуга. Тя е ориентирана към градския човек, който се движи с висока скорост в всекидневието си, само че не обича да жертва същинските си удоволствия. Обича да готви за себе си, за фамилията и приятелите си, само че не обича да губи време в търсене на предписания, в циркулиране на магазини и да изхвърля неизползвани артикули.

А ето и какъв брой елементарно в действителност услугата работи: отивате в уеб страницата и избирате съгласно усета и апетита си някоя от деветте седмични предписания. Добавяте рецептата в кошницата си и преброявате какъв брой порции желаете да приготвите и поръчате. Доставката е безвъзмездна и ще получите поръчката до определен от вас адрес или комфортно място от партньорските адреси на уеб страницата.

За избора на качествени артикули, точното им количество и вярното пакетиране се доверете изцяло на Олга и Невена. И ще получите пакет с задоволително количество (според определените порции) и качество на нужните за ястието съставки и отпечатана рецепта с ясни и точни стъпки.

Задължително надникнете в и на 2 април , когато там ще ви чака ужасно Великденското меню. Идеята му е да предложи нещо супер елементарно, бързо, само че и доста вкусно и въпреки всичко включващо обичайното младо агнешко.

То е основано в партньорство с Петко от. Рецептите, които той създава, са много по-интересни от обичайните - агнешки котлети с карфиол вместо бут с ориз, минималистичен агнешки бургер вместо елементарна плешка и салата от спанак с карпачо и зряло овче сирене вместо зелена салата с яйце.

И тъй като едно Великденското меню не може да не включва козунак, от уеб страницата ще може да поръчате и козунак с квас от " Сладкишница Гаврош " или с мая от " ХлеБар ", със стафиди, с лешници или пък със шоколад.

Вкусен празник!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР