Днес в Националния дворец на културата се провежда официалната церемония

...
Днес в Националния дворец на културата се провежда официалната церемония
Коментари Харесай

КРИБ връчва наградите в конкурса Мистър и Мисис Икономика

Днес в Националния замък на културата се организира формалната гала по награждаване на отличените в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “, проведен от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „ Икономика “.

На церемонията участват вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на земеделието Румен Порожанов, депутатите Делян Добрев и Петър Кънев, представители на бизнеса от цялата страна. Конкурсът бе предшестван от номинации на претенденти за наградите. Номинациите за премиите в състезанието тази година са 32. Победителите се дефинират от жури, формирано от членовете на Управителния съвет на КРИБ. На церемонията ще бъдат отличени бизнесмени и мениджъри в 10 разнообразни категории. Ще бъдат връчени награди в следните 10 категории:

- Мистър Икономика

- Мисис Икономика

- Индустрия

- Финанси и обезпечаване

- Търговия и услуги

- Транспорт и логистика

- ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси

- Корпоративна обществена отговорност

- Консултантски бизнес/услуги

- Земеделие и хранителна индустрия

По традиция спечелилите в състезанието ще получат статуетката „ Рибарят и златната рибка “, направена от фамозния български ваятел Ставри Калинов, трансформирала се в знак на състезанието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР