Днес в Хайнан бе открита годишната сесия на Азиатския форум

...
Днес в Хайнан бе открита годишната сесия на Азиатския форум
Коментари Харесай

Днес бе открита годишната сесия на Азиатския форум „Боао“

Днес в Хайнан бе открита годишната сесия на Азиатския конгрес „ Боао “. По време на четиридневното събитие ще се проведат близо 40 подфорума, обединени под тематиката „ Азия и светът: общи провокации и отговорности “.

На конференция към форума тази заран бяха показани отчети за икономическите вероятности и интеграцията в Азия, за постигането на резистентен напредък на континента и света, както и други основни документи на сесията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2125Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед528510Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед159770Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29589Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23747Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед528510Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166320Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед159770Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134056Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130113Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР