Днес, в 23:21ч е пълнолунието в знак Водолей, последвано от

...
Днес, в 23:21ч е пълнолунието в знак Водолей, последвано от
Коментари Харесай

Денят се смята за сатанински! Човек е подложен на различни съблазни и изкушения

Днес, в 23:21ч е пълнолунието в символ Водолей, последвано от цялостно лунно затъмнение в 4-я градус на Водолей, което е в съвпад с Марс, в съпротива към Слънцето и площ към Уран.

Луната e в символ Козирог до 13:42ч. Добре се удава съответна работа, изискваща системност и рационално мислене. Период подобаващ за рутинна работа и решение на сложни въпроси. Мисленето и дейностите не престават да са ориентирани към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Луната продължава да се движи на празен курс до 13:42ч. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Луната минава в символ Водолей в 13:42ч, където ще остане до 02:29ч на 30 юли. Започва да нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Хората към този момент стават по-чувствителни и нервни. Уязвими са коленете, долните стави. По-малко да се върви да стоите прави.

15 лунен ден продължава от предния ден до 20:43ч. на 27 юли.

Денят се счита за демонски. Не инцидентно, признакът на този ден е змия-изкусител. Това е неподходящ ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Поради това е по-добре да отложите изясняването на връзките и като цяло да ограничите контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила. Отрицателното въздействие на този лунен ден се утежнява от обстоятелството, че съответствува с пълнолунието и затъмнението. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. С нараснала раздразнителност е потребно да се пият успокояващи билкови отвари.

Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслади на практика няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие.

Пазете се да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма. Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че той носи кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте и е допустимо да се разочаровате освен от колегата, само че и от любовта като цяло.

Не се предлага подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

16 лунен ден (започва в 20:43ч на 27 юли до 21:20ч на 28 юли).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР