Днес в 18:00 часа на пристанище Варна-Запад“ започна товаренето на

...
Днес в 18:00 часа на пристанище Варна-Запад“ започна товаренето на
Коментари Харесай

Във Варна натовариха контейнерите с боклук с курс обратно към Италия

Днес в 18:00 часа на пристанище " Варна-Запад “ стартира товаренето на контейнерите с боклуци от Италия, които ще бъдат върнати назад на компанията притежател за нейна сметка, оповестява " Канал 3 ".

28 от общо 127 контейнера бяха качени на транспортен съд и ще бъдат върнати назад към пристанището Салерно южно от Неапол към фирмата-изпращач - " Дентиче панталеоне " от град Авелино. Това стана откакто Районната прокуратура във Варна даде позволение за реекспорта им. Транспортирането ще бъде за сметка на италианското сдружение.

Още вести от страната ще намерите тук

Първите контейнери от Италия дойдоха на 9 октомври 2019 година До 25 ноември предходната година на пристанище " Варна-Запад “ са били разтоварени общо 127 контейнера с краткотраен режим на предпазване до 90 дни. Товарът им бил показан като пластмасови и каучукови боклуци.

Отпадъците са текстилни, стъклени и дървени, и са били предопределени за получателя – " Блацион “ ООД в София, в която присъединяване има македонският жител Горан Ангелов, досегашен шеф на депото в Скопие. Отпадъците трябвало да бъдат доставени на площадката на " Траш юнивърс “ ЕООД в град Гълъбово и изгорени в пещите на ТЕЦ-а на " Брикел “ ЕАД.

Тази заран под управлението на Районната прокуратура във Варна влезе в офисите на " Брикел “ и " Траш юнивърс “ в град Гълъбово. Властите търсеха документи свързани с пристигналите 127 контейнера с боклуци от Италия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, тря
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР