Днес Toyota обяви, че след 6-месечно преустановяване на дейностите в

...
Днес Toyota обяви, че след 6-месечно преустановяване на дейностите в
Коментари Харесай

Toyota повече няма да произвежда коли в Русия

Днес Toyota разгласи, че след 6-месечно прекратяване на дейностите в Русия, компанията не вижда метод да възобнови производството си на локално равнище в Санкт Петербург в бъдеще.

От Toyota анонсират, че компанията ще продължи да участва на локално равнище в усъвършенстван състав, който да обезпечи потребностите на притежателите на коли с марките Toyota и Lexus във връзка с сервизирането и общото обслужване.

" На 4 март трябваше да преустановим индустриалните интервенции в нашия цех в Санкт Петербург заради спиране в доставката на съществени материали и елементи ", разясняват от Toyota. " Оттогава наблюдавахме от близко обстановката и правихме оценка на бъдещата резистентност на нашия бизнес в Русия ", споделят още от компанията.

" Решението да прекратим производството на коли Toyota в Русия не беше елементарно за взимане. През последните 80 години ние развихме нашия бизнес и нашата марка с поддръжката на акционери по целия свят. Сега би трябвало да действаме по метод, който ни разрешава да пазиме полезностите и правилата, построени от нашите прародители и да сме уверени, че можем да ги предадем на идващото потомство ", споделят още от Toyota.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР