Днес тази уникална звездна красавица има рожден ден! Можете ли

...
Днес тази уникална звездна красавица има рожден ден! Можете ли
Коментари Харесай

Тайната на Ева Мендес - една и съща храна всеки ден

Днес тази неповторима звездна хубавица има рожден ден! Можете ли да повярвате? Ние не, тъй като за възрастта си наподобява повече от съвършено. Ето по какъв начин съумява да го реализира и каква е тайната ѝ за секси тяло:

Ева Мендес употребява една и съща храна всеки ден. Съпругата на Райън Гослинг се придържа към една единствена и явно извънредно сполучлива диета от години. Това разкри преди време самата тя пред сп. Shape.

Звездата от „ Бързи и гневни “ показа, че тайната за съвършеното си тяло дължи, както на постоянните тренировки, по този начин и на здравословния си хранителен режим. Актрисата яде едно и също за закуска, на обяд и на вечеря всеки ден.
                             

" Обикновено стартирам деня си с яйца. Те са като магия – от тях заран мога да си подготвя най-разнообразни неща - бъркани яйца, самун Езекил, омлет и какво ли още не. На обяд акцентирам на сьомга и ориз или киноа, като се старая постоянно да включвам и по една салата. Същото употребявам и на вечеря. Еднообразната храна не ме отегчава. Напротив, намерила съм своя лична формула, която да ме кара да се усещам прелестно в тялото си, да ме зарежда с сила и жизнеспособност през целия ден.

 
                             

По отношение на десертите и сладкишите актрисата споделя, че се старае да държи погледа си надалеч от сладки изкушения макар слабостта си към шоколадовите бонбони. По малко от тях обаче актрисата въпреки всичко си разрешава след обяд, само че не и след вечеря.

Ева Мендес е последовател на интервалната гимнастика и кардио тренировките. Сред обичаните й физически извършения са бягането и спринтът, които тя редува с повдигане на гирички и стречинг.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР