Днес таблоидите у нас гръмнаха с новината, че ергенът Евгени

...
Днес таблоидите у нас гръмнаха с новината, че ергенът Евгени
Коментари Харесай

Това ли е новата светска двойка: Щракнаха Евгени на разходка под ръка с Дара

Днес таблоидите у нас гръмнаха с новината, че ергенът Евгени Генчев - основният воин на втория сезон на едноименното риалити шоу, има връзка с певицата Дара.

Повод за мълвата е серия от папарашки фотоси, на които ясно се виждат пианиста и изпълнителката, до момента в който се разхождат на столичната улица " Раковски ". 

" По дребна софийска улица вървят млад мъж и жена. Ръми дъжд, а те са облечени в спортни облекла в тъмни цветове. Не вършат усещане на никого. Само по-наблюдателните, които се взират в двойката, откриват, че това са надарената певица Дара и Ергенът от едноименното предаване на bTV Евгени Генчев ", написа " Филтър ".

Музикантът, който се поти в предаването на bTV, закотвен сред алтернативата коя от участничките в риалити шоуто да избере, май отвън него към този момент е направил своя избор.  

На фрагментите се вижда още по какъв начин двамата влизат в магазин за алкохол и цигари. След малко са отново на улицата и не престават разходката си. На някои от фотографиите певицата даже го е хванала на разположение. Погледнати в профил, наподобяват на влюбена двойка, която доста добре познава навиците си, допълват още от изданието. 

Дара е на върха на кариерата си и наскоро се завърна от взаимно турне с Дони в Съединени американски щати и Канада. След като се раздели с Папи Ханс, певицата разгласи обществено връзката си с доктора по фармакология Ервин Иванов. Евгени Генчев пък призна в „ Ергенът “, че е завършил своя дълга връзка.

Предаването се излъчва на запис и пианистът, който възнамерява концерт през юни в Античния спектакъл в Пловдив, от дълго време не е във Вилата на любовта. Както „ Филтър “ към този момент писа, мечтаният пръстен в предаването завоюва 24-годишната моделка и защитничка на животните Валерия. Именно тя чува думите: „ Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “ и ще получи мечтания пръстен. Говори се обаче, че сватбата, която Евгени приготвя, е с Елена.

Какво се случва в действителния живот на пианиста и коя е същинската жена до него, надяваме се скоро да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР