Днес спортно-техническият щаб на Левски ще разбере подробности за състоянието

...
Днес спортно-техническият щаб на Левски ще разбере подробности за състоянието
Коментари Харесай

Левски без Уелтон и Петрис на Колежа?

Днес спортно-техническият щаб на Левски ще разбере детайлности за положението на Жереми Петрис и Уелтон. Двамата получиха контузии при успеха над Берое с 1:0 на " Герена ". Французинът е получил тежък удар в хълбока и при започване на второто полувреме бе сменен от Патрик-Габриел Галчев.

Бразилецът от своя страна е имал болки в коляното и на неговото място се появи Марин Петков в заключителните минути на дуела. Двамата ще преминат през спомагателни прегледи, с цел да се откри положението им.

Днес се чака да има повече детайлности и за положението на Илиян Стефанов, който тренираше през предходната седмица с главната група, само че пропусна и мача с Берое.

Вчера " сините " получиха отмора и през днешния ден ще започват подготовката си за гостуването на Ботев (Пловдив). Двубоят, с който ще се открие " Христо Ботев ", ще бъде в събота от 20:00 часа, написа " Тема Спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР