Днес служители на Община Трявна обходиха и провериха на място

...
Днес служители на Община Трявна обходиха и провериха на място
Коментари Харесай

Община Трявна отстрани проблемите с уличното осветление

Днес чиновници на Община Трявна обходиха и ревизираха на място уличното осветяване на 12 адреса в Трявна. Спешните ограничения се постановат, откакто разразилият се плевел вятър и неприятните метеорологични условия нанесоха вреди на доста места в района и оставиха без ток десетки семейства.  


Дейностите, свързани и с профилактика на уличното осветяване, започнаха от ул. “Украйна ”, където бяха сменени две осветителни тела.По време на промяната там се откри, че едното от двете тела е изгоряло, откакто уличната лампа е била стреляна съзнателно от някого с въздушна пушка. Открити бяха три сачми от целенасочени изстрели, които са довели и до изгарянето на крушката. Община Трявна моли жителите да не злоупотребяват повече по този метод, защото се основават компликации, както на живеещите в квартала, по този начин и на чиновниците, отговарящи за поддръжката на осветлението в града.  
Община Елин Пелин стартира замяна на уличното осветяване
От 28 октомври 2021 година започнаха дейностите по замяна на изгорелите осветителни тела от уличното осветяване в с. Петково от чиновници...

След ул. “Украйна ” бе тествано и цялото улично осветяване на ул. “Белновръх ”. Установена бе една несветеща улична лампа в края на улицата, само че заради избуяла храстова растителност към електрическия дирек и неспособност за изчистването й сега поради неприятното време, казусът там на този стадий не бе отхвърлен. Дейностите по възобновяване на осветлението ще бъдат подхванати, незабавно, при първа опция.  


Отстранени са също проблемите с уличното осветяване на ул. “Кавалджийска ”, където бе сменено едно изгоряло осветително тяло.  

Часовниковите механизми на централното улично осветяване по улиците “Иван Вазов ”, “Уста Иван ” и “Васил Априлов ” в кв. “Светушка ” към този момент са урегулирани и е възобновено цялостното осветяване. Сменени с нови са две несветещи електрически крушки.

Една крушка е заменена на ул. “Христо Смирненски ”, две на ул. “Бачо Киро ”, където е осъществена и замяна на два изгорели осветителни глобуса. Обходени са улиците – “Христо Патрев ” №12, “Планинец ”, “Баба Тонка ” и “Капитан Райчо ”, на които е урегулирана цялостната улична мрежа и са отстранени проблемите с неналичието на осветяване. Възстановено е осветлението също в селата Армянковци и Димиевци. В четвъртък – 16.12.2021 год. ще бъде осъществена профилактика и в кв. “Късовци ” в Плачковци. 
Кметът на Ловеч организира работна среща с норвежка компания по плана за външно изкуствено осветяване
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова организира на 26.05.2021 година първа работна среща за продан на опит и ноу-хау с Мортен Педерсен, п...

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР