Днес слагаме началото на партийния живот на 47-ото Народно събрание.

...
Днес слагаме началото на партийния живот на 47-ото Народно събрание.
Коментари Харесай

Депутатите избраха Никола Минчев за председател на НС, той разкри за какво ще работи

Днес слагаме началото на партийния живот на 47-ото Народно заседание. От през днешния ден би трябвало да оправдаем доверието, което ни гласоподаваха хората. Това съобщи от трибуната на Народното събрание определеният за ръководител на Народното събрание Никола Минчев от "Продължаме смяната ".

Той добави, че с изпращането на седем партии в Народното събрание гласоподавателят е дал знак, че "чака екипна работа, а не властнически решения ".

Минчев увери, че ще работи за това българският парламент да бъде място на свободни и градивни диспути и полемики, "в които ние да сътворяваме закони, които да ускорят развиването на страната ни и да я създадат пълновръстен член на Европейски Съюз ".

Той прикани още депутатите да работят в границите на един цялостен 4-годишен мандат и да възстановят духа на взаимното съгласие.

Никола Минчев бе определен със 158 гласа "За ", 1 "против " и 72 "въздържали се ".



Другата кандидатура бе на "Възраждане " в лицето на Цончо Ганев и тя бе подкрепена от 13 народни представители. "Против " гласоподаваха 91 депутати, а 88 се въздържаха.

Кой е Никола Минчев?

Никола Минчев е роден на 13.09.1987 година, правист по обучение. Сферите му на работа като юрист са недвижими парцели, енергетика и общо корпоративно право.

Завършил е 91. Немската езикова гимназия в София. Висшето му обучение е по право в Софийския университет "Св. Климент Охридски ". Той е корпоративен юрист в "Джингов, Гугински, Кючюков и Величков ", считано за една от най-старите бизнес адвокатски адвокатски фирми у нас.

Минчев водеше листата на "Продължаваме смяната " за Перник. Владее български, британски и немски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР