Днес ще ви разкажем за една жена, която е успяла

...
Днес ще ви разкажем за една жена, която е успяла
Коментари Харесай

Жена разпръсна тънки резенчета краставица в дома си. Не е за вярване какво се случи след това!

Днес ще ви разкажем за една жена, която е съумяла да се пребори с досадните хлебарки, с помощта на един зарзават, който всеки обича да похапва. Да, става въпрос за добре познатата на всички ни краставица – вкусна, свежа, потребна, а и работи като естествен репелент срещи неканените посетители.

Знаете, че хлебарките са злина, от която всеки желае да се отърве и то на секундата. Ако в дома си имаме куче, котка или пък дребни деца, се въздържаме от потребление на репеленти с химически състав. Тогава на помощ ни идват натуралните средства, които също толкоз сполучливо могат да прогонят преносителите на болест.

Какво се случва, когато разпръснем няколко части краставица в дома си?

Не е чак толкоз ужасно да видим хлебарки в някой от ъглите. Хората са привикнали да изпадат в суматоха, а не би трябвало. Това са инсекти, от които елементарно можем да се отървем, без да се постанова да прибягваме до нападателни препарати.
 Краставиците - елексир за здраве Краставиците - елексир за здраве
Краставиците са едни от най-популярните зеленчуци, само че с изключение на вкусовите си качества, те имат и редица значими за здравето свойства....

Единственото, изискващо се от нас, е да нарежем краставица на тънки резени или по-дебели части.

Нужно е обаче през няколко дни да ги подменяме със свежи зеленчуци, тъй като когато изсъхва, тя губи своя мирис. Това, от което най-вече се опасяват хлебарките, е точно миризмата на краставица.

Опитайте и сме сигурни, че ще останете безпределно сюрпризирани от резултатите.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР