Днес ще стане ясно каква е съдбата на Мирослав Соколов,

...
Днес ще стане ясно каква е съдбата на Мирослав Соколов,
Коментари Харесай

Миро само леко бутнал Мария - после какво станало не разбрал

Днес ще стане ясно каква е ориста на Мирослав Соколов, към момента сегашен мъж на Мария. Любопитно е какво сподели той на разпита:

„ Не съм пребил Мария, единствено я бутнах и тя се нарани при рухването. Може и да съм я блъснал без да желая, до момента в който се отбранявах – тя първа ме атакува “.

Това е оповестил при първичния разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкаджжийката Мара Отварачката. Според думите на осведомени с следствието, лихварският необут, евентуално посъветван от юриста си, застъпва версия, изумително наподобяваща тази на Юлиян Вергов, който беше упрекнат в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 година – че не й е протегнал ръка, а единствено я е бутнал.

 Мария

За разлика от нашумялата спекулация сред Вергов и Димитрова обаче, Миро Дзвера мъчно ще убеди прокуратурата и съда в своята версия, защото е закопчан със зареден револвер, а служителите на реда са видели с очите си окървавената Мария, която след това си е извадила и здравно удостоверение с тъкмо изложение на породените й контузии. До този миг Мирослав Соколов и неговия юрист отхвърлят изказвания пред медиите. 

Запознати с следствието обаче настояват, че Миро Дзвера ще упрекна Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия. „ Мирослав ще пази версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да приключи връзките си с нея и да се върне при някогашната си брачна половинка Вая. Заради това избухнал абсурда с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, инцидентно я е наранил “, разкрива полицейски източник на „ Уикенд “.

 Мария

Междувременно стана ясно, че тази вечер гледаме Мария и Миро в „ Хелс Китчън ”

Мара Отварачката, мъжът ѝ Мирослав и трите им деца, които са от предходни техни връзки, ще гостуват тази вечер в „ Хелс Китчън ”. Предаването е снимано преди няколко месеца, когато двамата са към момента във връзка, само че ще бъде излъчено тази вечер.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР