Днес ще си говорим за силата на намерението и как

...
Днес ще си говорим за силата на намерението и как
Коментари Харесай

Как да създадем желания от нас свят в 7 стъпки

Днес ще си приказваме за силата на желанието и по какъв начин да го използваме, с цел да изградим света към и в нас подобен, какъвто мечтаем да бъде.

През последните десетилетия доста се приказва за силата на мислите и желанията, които, както настояват теориите, основават нашата действителност. Често се приказва за Закона на привличането, за който евентуално неведнъж сте чували. Според доста учени, окултисти, психолози и други, мислите, които обличаме в думи, дружно с желанията, които стоят зад тях, и в комбиниране с страстта, която изпитваме, до момента в който ги произнасяме, решително творят нашата същинска действителност.

Когато имаме надзор и умишлено управляваме тези скрити в нас сили, ние сме в положение да трансформираме и сътворим нашия желан свят. Да създадем живота си подобен, какъвто постоянно сме желали да бъде.
Наричат желанието скрита мощ, дремещ капацитет, който в случай че овладеем, може да се трансформира в нашето най-ефективно оръжие, с което да градим своята действителност. В доста медитации, преди да се премине към самия развой, се формулира желанието, с което започваме практиката. Това е едно от главните неща – ясно да можем да формулираме желанието си. Десетки създатели на разнообразни системи и книги също поддържат с думите и опита си изказванието, че нашето желание е това, което е най-важно, с цел да сътворим света си подобен, какъвто постоянно сме мечтали да бъде.
Ето седем съществени стъпки, които могат да ни оказват помощ да използваме тази скрита мощ в нас по допустимо най-хубавия метод и да реализираме резултатите, скрити в нашето желание.


1. Разберете какво тъкмо искатеПървата и най-важна стъпка в преодоляването на силата на желанието е да си изясните напълно тъкмо и ясно какво в действителност желаете. До най-малките детайлности. Да зададете в посланието, което изпращате към Вселената, какво е това нещо, което желаете да ви се случи. Кристално ясната визия на вашето желание е ключът към сбъдването на проектите ви. Така че представете си всичко до най-малкия подробност. Изяснете допустимо най-добре и тъкмо какво е вашето желание. Какво тъкмо желаете.

2. Отговорете си на въпроса ЗАЩО го искатеВтората значима крачка към постигането на фантазиите ви се корени в това да си дадете ясна сметка за какво желаете това или това да ви се случи. Каква е действителната мотивация, стояща зад вашето откровено желание. Водещите претекстове не трябва да се основават на отрицателни усеща, мисли и страсти. Намерението ви би трябвало да е положително и по опция да не е егоистично, а от него да има изгода и за другите хора. Колкото по-алтруистично е вашето желание, толкоз по-вероятно е всичко да се случи тъкмо по този начин, както сте си го показали. Неписан закон е, че колкото повече положително изпращаме към Вселената, толкоз повече положително ще се върне към нас.

3. Не гонете резултата Съсредоточете се върху процеса, а не върху резултата, който очаквате да се осъществя. Той самичък ще пристигна. Ако съумеете да се отървете от привързаността си към резултата, това ще ви помогне да живеете тук и в този момент и да оценявате сегашното по допустимо най-хубавия метод. След като сте си изяснили какво тъкмо желаете и за какво го желаете оставете нещата да се случват по натурален метод и не мислете за резултата. Просто продължавайте да изпращате своята положителна сила към Източника и неговия незабележим свят.



4. Визуализирайте своята мечтаТова, което следва да извършите, откакто си изясните какво и за какво желаете да ви се случи, е да създадете точна визуализация по какъв начин би изглеждал светът ви, в случай че това, за което мечтаете, към този момент е реалност. Как бихте се чувствали? Какво ще произтече от това сбъднато желание? Как ще се промени животът ви?
За силата на визуализацията и Закона за привличането няма да се впускаме в детайлности. Ако четете този текст, евентуално към този момент сте чели или чували за тях. Това, което ще кажем обаче, е, че те работят.

5. Научете се да обичате препятствиятаПо пътя към реализирането на желанието ви неизбежно ще се появяват разнообразни трудности. Съветът тук е да не се обезверявате, а да преминете през тях като преодолеете неудобствата, които ви предизвикват. Препятствията са самобитен тест за инспекция на нашата религия в желанието, което имаме. Те също по този начин са опция да покажем отдадеността си към желанието, което сме си сложили. Обичайте трудностите, тъй като единствено посредством тяхното превъзмогване ставате по-силни и се доближавате към реализирането на вашите фантазии.

6. Обърнете внимание на езика си Вероятно сте чували, че всяка мисъл, изречена или не на глас, е сила и се запечатва в посланието, което всекидневно изпращаме към Вселената. Когато желаете да реализирате обещано желание, е значимо да следите езика си. Всяка мисъл, всяка дума, когато си говорите с други хора, би трябвало да работят в интерес на вашето желание. Следете за това какво казвате и какво си мислите и насочете тази невидима сила по посоката на сбъдването на желанието ви.



7. Не насилвайте процесаВажна точка в процеса на реализиране на обещано желание е да не насилвате процеса. Както казахме и нагоре – би трябвало да го оставите да се случва естествено и със свое лично движение. Не прибързвайте, не се отхвърляйте, не настоявайте, тъй като напрежението единствено поражда още напрежение и нещата елементарно могат вместо положително желание, да се окажат за вас неприятно преживяване. Бъдете търпеливи, спокойни, вярвайте в процеса и не го пришпорвайте.

Надяваме се тази информация да ви е била потребна и с помощта на нея да съумеете да постигнете вашите фантазии, закодирайки личното си положително желание и обръщение към Вселената.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР