Днес ще се тегли жребия за третия и последен Мастърс

...
Днес ще се тегли жребия за третия и последен Мастърс
Коментари Харесай

Днес Григор Димитров ще узнае първия си съперник на Мастърс 1000 в Рим

Днес ще се тегли жребия за третия и финален " Мастърс " 1000 на клей, който ще се организира в столицата на Рим (Италия). Схемата е за 56 тенисисти, като първите 8 се класират непосредствено за 1/16-финалите.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров към момента има точки, с които попада в главната скица, само че в случай че пропадането му продължи, ще му се наложи да играе квалификации. Миналата година хасковлията беше подложен под №5, само че имаше малшанса да се изправи против Кей Нишикори в първия си дуел. Двубоят продължи съвсем 3 часа, двамата си размениха по 107 точки, само че вкарайна сметка щастието се усмихна на японеца.
 Григор Димитров падна точно на рождения си ден от Кей Нишикори в Рим
Григор Димитров падна точно на рождения си ден от Кей Нишикори в Рим

Българинът позволи обрати във втората и третата елементи

Титлата беше извоювана от осемкратния първенец в Рим Рафаел Надал, който прелестно употребява спирането поради дъжд в третия сет, когато беше натиснат от другия финалист Александър Зверев.

На такива шампионати са длъжни да вземат участие всички най-хубави, само че някои от тях намират медицински предлог да ги пропуснат. Сега това се чака да направи Роджър Федерер.

Надпреварата в Рим датира от средата на 30-те години и се организира на прелестния комплекс " Форо Италико " изработен в древноримски жанр. Наградният фонд е по-малък от този в Мадрид, само че ситуацията и атмосферата са неповторими.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР