Днес ще приемем Закона за домашното насилие, анонсира премиерът в

...
Днес ще приемем Закона за домашното насилие, анонсира премиерът в
Коментари Харесай

Кабинетът в ставка ще приеме Закона за домашно насилие

Днес ще приемем Закона за домашното принуждение, анонсира министър председателят в оставка Кирил Петков при започване на държавното съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предстои да одобрим три значими меморандума за развиване на бизнеса и нововъведенията у нас, съобщи Кирил Петков и разясни: Меморандум с Европейската капиталова банка, меморандум с Международната банка за възобновяване и развиване и меморандум с „ Амазон уеб сървисис ”.

Имаме и приемането на значими промени в Търговския закон. Това е мярка към Плана за възобновяване и развиване, добави Петков и изясни, че ще бъдат отстранени спънки в производството по стабилизация, което цели да даде втори късмет на затруднените търговци да продължат своята активност. Съществена оригиналност е и въвеждане на произвеждане по неплатежоспособност и стабилизация на физическите лица, сподели Петков.

Продължаваме с прехвърлянията. БЕХ ще внесе вноска от 456 млн. към Фонда за енергийна сигурност, с което продължава нашето заричане към всички бизнеси, че цените на тока ще останат едни от най-ниските в Европа, заключи Петков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР