Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

С какво време ще започне новата седмица

Днес ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността . На обособени места, основно в Централна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и сдържан северозападен, в Източна България - северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°.

Над Западна България ще бъде най-вече ясно. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен, в Източна България - северен вятър, и него с ще проникне малко по-хладен въздух.

Минималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 10° и 15°, в София -  8-9°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 25°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над масивите от Централна България и тук-там там ще превали дъжд. Ще духа сдържан до мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 – към 8°.

Във вторник и сряда ще бъде най-вече слънчево, в доста региони и съвсем безшумно. На обособени места в котловините ще има краткотрайна утринна мъгла. Минималните температури ще са по-ниски, в множеството места сред 7° и 12°, оптималните ще са сред 23° и 28°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg