Днес Сексът и градът празнува своя втори юбилей. Точно преди

...
Днес Сексът и градът празнува своя втори юбилей. Точно преди
Коментари Харесай

20 години Сексът и градът

Днес " Сексът и градът " чества своя втори празник. Точно преди 20 години, на 6 юни 1998 година, на дребния екран е излъчен пилотният епизод на сериала, разказващ една история за женско другарство, необикновени любовни връзки и доста секс, несъмнено.

Запомнящи се подиуми и реплики може да посочим доста, а хуморът и размишленията за живота на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда съумяват и до през днешния ден да ни разсмеят и разплачат.

Главните героини повлияха съществено и на стилния отрасъл, изключително Кари с нейната пристрастеност към една избрана марка обувки.

Публикация, споделена от RudeBoyEv (@rudeboyev) на Юни 6, 2018 в 12:40 PDT

Шест сезона, 94 епизода и 20 години по-късно

Днес Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън не престават да живеят с облиците на четирите неразделни приятелки, които съумяват да останат дружно, макар изненадите на ориста.

Разбира се, този техен триумф крие в основата си и редица компликации.

Червено

В този цвят Синтия Никсън би трябвало да боядисва своята руса коса, с цел да влезе в облика на Саманта.

Важно конкретизиране

Като основно настоящо лице в " Сексът и градът ", Сара Джесика Паркър има едно значимо изискване към екипа - без голи подиуми.

Публикация, споделена от Heart (@thisisheart) на Юни 6, 2018 в 4:41 PDT

Тя единствена може да се похвали с сходна уговорка в контракта. А за разлика от нея, Саманта постоянно се вихри без облекла пред камерите.

Два пъти

Толкова са отводите на Ким Катрал от провокативната роля, която я направи същинска звезда, преди най-после да склони.

Напускам!

Сара Джесика Паркър нееднократно е обмисляла да напусне сериала, недоволна от изискванията и компликациите. Една от тях се показва в носене на високи токчета по 18 часа дневно по време на снимачния развой.

Основателна причина

Заради бременността на Сара Джесика Паркър сезон пет има единствено осем, а не девет епизода.

Облаги

Все отново, присъединяване на Паркър в " Сексът и градът " й носи и не една и две облаги. По-голямата част от облеклата, с които я виждаме в сериала, по-късно стават нейно владеене. Освен това, тя съумява да се наложи и като фешън икона.

Публикация, споделена от Justine Lgs (@vanillateajustine) на Юни 6, 2018 в 3:45 PDT

10 милиона

За толкоз е продаден апартаментът от сериала, в който живее Кари Брадшоу, осем години след края на " Сексът и градът ". И до през днешния ден пред него стопира туристически рейс. Същият, който опръсква Кари в шапката на сериала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР