Днес SEAT разпространи първите изображения и подробности за изцяло новата си концептуална

...
Днес SEAT разпространи първите
изображения и подробности за изцяло
новата си концептуална
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Електрическият SEAT el-Born

Днес SEAT популяризира първите изображения и детайлности за изцяло новата си концептуална разработка el-Born, която ще бъде показана на салона в Женева през идната седмица, и която се явява предходник на първата серийна електрическа кола на испанската марка, създадена на специализираната платформа за електрически автомобили на VW Group - MEB.

От SEAT разясняват, че el-Born е оборудван с високотехнологична система за автономно управление и съгласуваност, специфичната му батерия може да бъде презаредена до 80% за 47 минути, а свободният му пробег е до 420 километра. Серийната версия на колата е разработена в Барселона, а производството й ще се прави в Германия от идната година, като испанската марка ще стане втората в портфолиото на VW Group, която ще стартира на пазара напълно електромобил, използващ MEB платформата.

"el-Born е върховото отражение на емоционалния дизайн език на SEAT върху света на електрическите коли ", коментира Алехандро Месонеро-Романос, директор на подразделението Дизайн на испанската марка. "Нашият дизайн екип подходи извънредно съществено към предизвикателствата по това да направи нашия първи електрически автомобил привлекателен. Вярвам, че управлението на електрическите коли би трябвало да бъде вълнуващо, би трябвало да носи наслада ".

Мощността на електрическата задвижваща система на SEAT el-Born е 204 конски сили, ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 7.5 секунди, а с помощта на инсталация за бързо зареждане (100 kW), батерията може да бъде презаредена от 0 до 80% за единствено 47 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР