Днес прозиводителят на суперспортни автомобили McLaren Automotive обяви, че компанията

...
Днес прозиводителят на суперспортни автомобили McLaren Automotive обяви, че компанията
Коментари Харесай

McLaren Automotive с нов изпълнителен директор

Днес прозиводителят на суперспортни коли McLaren Automotive разгласи, че компанията от 1 юли тази година, компанията ще има нов изпълнителен шеф. Това ще бъде Майкъл Лейтърс, който има дълготраен опит в антомобилната промишленост, включително в управленченските структури на Porsche AG и като шеф на подразделението Технологии на Ferrari.

"Няма по какъв начин да бъда по-развълнуван от това да се причисля към McLaren Automotive като изпълнителен шеф в този значим миг от неговото развиване ", разяснява Майкъл Лейтърс. "McLaren към този момент е различим, като една от най-почитаните първокласни компании за суперспортни коли. Очаквам с неспокойствие да развия тази известност за нашите лоялни клиенти, служащи, почитатели и сътрудници, като пишем идната глава в популярната история на McLaren ".

Към момента, McLaren разполага с повече от търговски обекта допълнително от 40 страни по целия свят.

В края на октомври предходната година, McLaren разгласи, че изпълнителният шеф на компанията- Майк Флюит, се отдръпва от длъжността си осем години след нейното вдишване. Флюит бе част от компанията от 2012 година, като действен шеф, а от 2013 заема и топ управителния пост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР