Днес производителят на бутикови изцяло електрически автомобили HiPhi анонсира специалната

...
Днес производителят на бутикови изцяло електрически автомобили HiPhi анонсира специалната
Коментари Харесай

HiPhi A: 1305 конски сили, 300 км/ч и малко над 2 секунди до 100 км/ч

Днес производителят на бутикови напълно електрически коли HiPhi анонсира специфичната си разработка HiPhi A, която дава обещание да предложи в действителност впечатляващи параметри, както динамични и скоростни, по този начин и във връзка с батерийната си технология.

HiPhi A, който ще бъде показан пред аудитория на 17 ноември по време на Guangzhou Auto Show 2023, е взаимен план на HiPhi и WESAIL New Energy Automotive и се отличава със особено създадени пресовани карбонови аеродинамични детайли, които намират чудесно продължение под формата на декоративни и конструкционни детайли навътре в електробомобила.

Според анонса на компанията, HiPhi A е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за малко повече от 2 секунди, а прогнозната му оптималната скорост на придвижване е съвсем 300 км/ч.

Задвижващата система (800V) е напълно вътрешна разработка на HiPhi, като включва както батерийният детайла, който е с спомагателна карбонова защитна скара, по този начин и електрическите мотори.

HiPhi A е изпълнен с три електромотора, два от които са задвижване на задните колела, мощността на които е до 1305 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР