Днес предстои да бъде сключено рамково споразумение за обекта, който

...
Днес предстои да бъде сключено рамково споразумение за обекта, който
Коментари Харесай

Филиал на Спешния медицински център отваря врати в Приморско

Днес следва да бъде подписано рамково съглашение за обекта, който ще се намира тъкмо зад огромната сцена в града

Кметът на Община Приморско доктор Димитър Германов сбъдна още една дълго бленувана фантазия. Вчера с решение на Министерски съвет стана ясно, че в морския град ще бъде построен филиал на Спешен медицински център. Той ще бъде ситуиран в центъра на Приморско, тъкмо зад огромната сцена. Агажиментът за обезпечаване на качествени фрагменти ще бъде стихотворец от страната. 

„ Днес с кмета доктор Германов ще продължим със среща в Министерството на здравеопазването, където с министъра на опазването на здравето, министъра на туризма и с още няколко кмета от област Бургас ще буде подписано рамково съглашение. И с болница „ Пирогов “. Това ще даде успокоение както на живеещите тук, по този начин и на летовниците по нашето Черноморие за изцяло обезпечаване на здравна помощ “, сподели регионалният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова.

„ Аз съм 12 години кмет. Всяка година това е едно от персоналните ми стремежи и упоритости. Когато човек е стимулиран и когато има помощ, несъмнено, се случват нещата. Темата за здравеопазване е измежду целите ми, с цел да може жителите и туристите да получават качествени здравни грижи. Особено през летния сезон, когато градът е цялостен ", добави градоначалникът доктор Германов. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР