Днес, по покана на Алианса на туристическата индустрия в България,

...
Днес, по покана на Алианса на туристическата индустрия в България,
Коментари Харесай

БСП се ангажира с разрешаването на проблемите в туризма

Днес, по покана на Алианса на туристическата промишленост в България, ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира среща с управлението на организацията, в която членуват 13 асоциации на туроператори, хотелиери, туристически организации, екскурзоводи, планински водачи, планинари и специалисти в туризма. На срещата бяха разисквани проблемите на сектора, подбудени от ковид и досегашното ръководство на бранша.

По време на полемиката бяха прегледани предложенията на Българска социалистическа партия и на сектора за възобновяване и развиване на туристическия бранш. Те бяха разграничени на краткосрочни и дълготрайни ограничения, като двете страни реализираха единодушие да си сътрудничат при взаимното им създаване.

Тестовете за идващите от чужбина туристи, компликацията при издаването на визи за жители от трети страни и тяхната цена, огромната администрация, с която се сблъсква  браншът, неналичието на фрагменти и продължаването на ограниченията в поддръжка на най-засегнатия от ковид бранш, са единствено част от проблемите, които бяха наранени.

Българската социалистическа партия пое ангажимент за неотложно пускане на законодателни процедури след образуването на 46-ото Народно заседание за бързото разрешаване на посочените проблеми.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР