Днес Пловдив ще бъде домакин на зрелищна кикбокс гала вечер.

...
Днес Пловдив ще бъде домакин на зрелищна кикбокс гала вечер.
Коментари Харесай

Зрелищна кикбокс гала днес в Пловдив

Днес Пловдив ще бъде хазаин на зрелищна кикбокс церемония вечер. За 19 пъти Pro Fight ще организира церемония, която за първи път ще бъде в Пловдив. Събитието ще започва в 19:30ч. в зала " Колодрума ".

10 съществени борби и три подгряващи чакат почитателите на почитателите в зала " Колодрума ".

Организатори на най-голямото бойно събитие в Пловдив за тази година са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот Дупница.

Специален посетител на събитието е един от най-големите треньори в кикбокса Майк Пасения, който през вчерашния ден организира семинар в залата на уредниците Бултрас Файт Клуб и взе присъединяване в кантара и формалната конференция преди борбите през днешния ден в Plovdiv Plaza Mall.

Събитието е част и от 110-годишнината на Ботев Пловдив и в залата ще участва управлението, футболистите и треньорския щаб на клуба.

Интересът към събитието е доста огромен и към този момент са продадени над 2000 билета. Билети се продават в цялата система на Eventim и са на цени от 15, 25 и 40 лв..

Основният конфликт за вечерта ще е сред Димитър Пенчев от Скорпион Плевен и нидерландецът Джорди Ларет от клуба на Майк Пасения.

На галата ще вземат участие състезателите от България, Нидерландия, Турция, Сърбия, Молдова и Беларус.

TrafficNews.bg е медиен сътрудник на събитието.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР