Днес педагогическия персонал на училището е научил новината Снежа Любомирова,

...
Днес педагогическия персонал на училището е научил новината Снежа Любомирова,
Коментари Харесай

Директорката на ОУ „Братя Миладинови“ Снежа Любомирова подаде оставка

Днес педагогическия личен състав на учебното заведение е научил новината

Снежа Любомирова, която от близо две години бе вр.и.д. шеф на едно от елитните бургаски учебни заведения ОУ „ Братя Миладинови “, е подала оставка, научи Флагман.бг от извънредно меродавен източник в районно управление (на МВР) на МОН Бургас.

Тя е решила да се отдръпна след невиждания за бургаската Просвета скандал, за който Флагман.бг писа преди две седмици. ()

За похлупак 2/3 от педагогическия и непадагогическия личен състав в учебното заведение пуснаха сигнал до Общинския съвет на Бургас по отношение на породилите се подозрения по ръководство на бюджета на учебното заведение. ()

Източници на Флагман.бг от просветителния инспекторат разкриха, че в четвъртък персонално началникът на районно управление (на МВР) на МОН Петя Петрова се е пробвала да изглади разликите сред учителския профсъюз и Обществения съвет на ОУ „ Братя Миладинови “ от една страна и директорката Снежа Любомирова от друга, само че срещата ясно е посочила, че двете страни няма по какъв начин да продължат.

За оставката на Снежа Любомирова тази заран узнаха учителите в ОУ „ Братя Миладинови “, а съгласно непотвърдена информация за вр.и.директор на школото ще бъде назначена директорката на бургаското ОБУ „ Васил Левски “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР