Днес облачността ще бъде разкъсана, над много места до слънчево.

...
Днес облачността ще бъде разкъсана, над много места до слънчево.
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква днес

Днес облачността ще бъде раздрана, над доста места до слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни региони, само че единствено на изолирани места там след обяд ще превали дъжд. Преди обяд в обособени региони, основно в низините и котловините в Южна България, ще има мъгла,  съобщават от Национален институт по метеорология и хидрология. 

Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Температурите още ще се покачат и максималните ще са най-вече сред 14 и 19 градуса.

Над планините облачността ще бъде раздрана, над южните региони - най-вече забележителна и след обяд на изолирани места там ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 8 градуса, на 2000 m - към 1 градус.

По Черноморието облачността ще бъде раздрана, до най-вече слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни региони и там ще превали дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще е по-ниско от междинното за месеца.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР