Днес нашата парламентарна група официално внесе вота на недоверие, подписан

...
Днес нашата парламентарна група официално внесе вота на недоверие, подписан
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Никола Минчев скри цялата информация по отношение на Северна Македония

" Днес нашата парламентарна група публично внесе вота на съмнение, подписан е от всички 59 народни представители. Водим съвещания през целия ден с останалите парламентарни групи, всички се отзоваха на нашата покана, без " Продължаваме промяната и Българска социалистическа партия. Дори и две от партиите, които до неотдавна бяха в обединението, едната към момента - " Демократична България и " ИТН ", съобщи в " Още от деня " по Българска национална телевизия Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС.

По думите ѝ за всички е ясно, че страната върви по стръмното надолу към финансова рецесия. Вотът е за неуспех във връзка с финансовата и икономическата политика.

Атанасова уточни и още една причина за вота - това държавно управление и ръководещото болшинство унищожават политическата система.

" Освен избор на съмнение, през днешния ден 120 депутати внесохме искане за оставката на ръководителя на българския парламент господин Никола Минчев заради няколко аргументи, само че най-основната е, че това е политически знак. Втората е, че господин Минчев не осъзна, че имаше поръчка да се върне парламентаризмът и Народното събрание да не бъде гумен щемпел на Министерския съвет. Днес болшинството и персонално той скри от народните представители цялата информация във връзка с всичко, което се е случвало като диалози, сделки, обещания сред министър-председателя Кирил Петков и разнообразни външнополитически специалисти, хора с основни позиции, във връзка с Северна Македония ", съобщи Десислава Атанасова.

Тя акцентира, че за ГЕРБ е изрично ясно, че предварителни избори би трябвало да има.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР