Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Времето: Слънчево и студено

Днес над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има над Североизточна България и заради ниските температури там ще прехвърча сняг. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад с който ще продължи да прониква леден въздух. Максималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, в София минус 1 - 0.

В планините ще бъде най-вече слънчево, само че студено. Ще духа слаб, след обяд по високите елементи сдържан вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 4, на 2000 метра - към минус 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 3-4 градуса.

Продължителността на деня е 09:03 часа.

Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за декември. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

През идващите два дни ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. В четвъртък ще е много студено, минималните температури ще са сред минус 12 и минус 7, а оптималните сред минус 3 и 2 градуса.

В петък ще са с 3-4 градуса по-високи. В събота и неделя вятърът от северозапад ще се усили и ще е сдържан от запад-северозапад. От запад на изток облачността ще се усили и на обособени места ще превали едва, най-вече сняг.

В началото на идната седмица в планинските региони ще е най-вече слънчево и бързо ще се затопли. В равнинната част от страната ще има условия за формиране на мъгла или инверсионна облачност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР