Днес Motorola представиха официално в България новата си линия смартфони

...
Днес Motorola представиха официално в България новата си линия смартфони
Коментари Харесай

Motorola G6 линията цели да постави флагман във всеки джоб



Днес Motorola показаха публично в България новата си линия смарт телефони G Family . Преди да се впусна в механически детайлности, ще ви опиша една забавна история. Всички харесват суши и визитата на сходен ресторант е събитие, което постоянно е обвързвано със съществено олекване на портфейла. Знаетели ли обаче, че сушито в Япония се е появило като на ниска цена и бърз метод да се консервира риба и ориз, тъй че да не се скапват? С течение на времето този характерен кулинарен способ се е трансформирал в " премиум " наслаждение.

Защо ви описвам всичко това? Първо, тъй като събитието, на което бяха показани новите устройства, включваше в себе си суши, което ме отнесе към цялата тази метафора, и второ - тъй като Motorola ще се опита да направи нещо доста забавно - да върне софтуерното суши на народа. Защото сходно на тази обичайно японска кулинария, актуалните смарт телефони към този момент минават границата от 1000 лв. за флагманско устройство и всички одобряват това за обикновено. Скоро статуквото може да се промени!

Как считат да създадат това? Много просто - предлагайки на потребителите последните функционалности, които са софтуерен вик сега, без това да ги остави на самун и вода за няколко месеца. В основата на линията G6 (интересно дали ще има търкания с LG във връзка името на серията) е желанието на Motorola да слагат " флагман " във всеки джоб. Налични са три модела - G6, G6 Play и G6 Plus .

Противно на множеството сходни публикации, ще стартира с цената и по-късно ще ви споделя, какво получавате против парите си. Motorola G6 Play ще се продава от 21- май за сумата от 399 лв. , G6 ще е 499 , а топ предлагането G6 Plus - 599 лв. . Изненадващо, нали? Преди да повдигнете скептично вежди и да предположите, че става дума за следващите телефони в ниския междинен клас, чуйте мнение от първа ръка - Moto G6 серията - 1-во - наподобява отлично, 2-ро - работи безпрепятствено и 3-то - съумява да покрие всички най-желани функционалности, съвременни през последната година . Ето и обещаните нагоре механически елементи.

Motorola G6 Plus разполага с 5,9-инчов екран със съответствие на картината 18:9 и резолюция 2,160x1,080 пиксела, устройството има тъничък и грациозен и добра ергономия при работа. 4/6GB RAM и 64/128GB вградена памет са изцяло флагмански характерности, процесорът е Qualcomm Snapdragon 630 - с осем ядра A53 на 2,2GHz . Телефонът разполага с два SIM слота и спомагателен трети слот за SD карти , който поддържа размери до 256GB . Системата от две камери е много забавна - тя не употребява публикуваната двойка монохромен/теле и пъстър датчик, само че може да прави доста забавни неща (за които ще научите скоро от реюто ни). Батерията е 3000mAh , а дизайнът включва 3D стъкло и много забавни цветове.

Motorola G6 e идващото предложение - неговият екран е 5,7 инча с FullHD+ резолюция. Камерите още веднъж са две - 12+5 мегапиксела , а разновидностите за RAM/ROM са 4/64GB или 3/32GB . Процесорът тук е Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 - на процедура същите A53 ядра като при топ модела, само че клокнати на по-ниска периодичност - 1,8GHz . Сензорът за пръстови отпечатъци тук е на гърба (при Plus той е под дисплея), а всички модели идват с технологията Turbo Charge - която зарежда половината батерия (49% за най-детайлните от вас) за 30 минути. В комплекта е включено бързо зарядно 15W.

Най-достълният модел от семейството е G6 Play , който не прави обилни взаимни отстъпки, предвид на най-ниската от трите модела цена. Въпреки другите материали - при предходните модели те са анодиран/полиран алуминий и стъкло - Play съумява да резервира стилистиката на серията. Диспеят тук е HD+, само че този компромис е париран от 4000mAh батерия, която би трябвало да издържи три дни самостоятелна работа.

Очаквайте детайлните ни ревюта напълно скоро - а през това време останалите производители могат съществено да се притеснят и да се върнат зад чертожните дъски, тъй като " сушито " в никакъв случай не е било толкоз налично до този миг - метафорично казано!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР