Днес можем да намерим много различна и противоречива статистика по

...
Днес можем да намерим много различна и противоречива статистика по
Коментари Харесай

Секс в събота: Женският оргазъм е сложна история

Днес можем да намерим доста друга и спорна статистика във връзка женския оргазъм и неговата реплика. Някъде написа, че 30 % от дамите изпитват оргазъм по време на секс. Някъде написа, че 90 % от дамите имитират висшото наслаждение по време на съкровен контакт. Има и трудове, че има дами, които в никакъв случай не са изпитвали това наслаждение.

За това приказваме със сексолога, психолог и психотерапевт Гинка Георгиева в следващата ни обява за " Секс в събота ". Специалистът ни потапя дълбоко във физиологията на най-върховната приятност, за която всяка дама копнее:

Всяка модерна жена най-вероятно един или два пъти се е замисляла по какъв начин да усили тези чувства и по какъв начин да доближи своя оргазъм и вие ще намерите доста аргументи за какво на дамата й е необходим оргазъм: и заради хормоналния баланс, и поради психичното здраве, и поради освобождението й и намаляването на напрежението. Има доста аргументи да знаем за какво ни е този оргазъм. Тук има доста легенди, от които не можем да избягаме. Като мита кой оргазъм е верен и кой не?

Нека поговорим от позиция на науката. Като цяло преди всичко женският и мъжкият оргазъм са доста разнообразни. Мъжкият оргазъм не е нещо настрана от еякулацията. Но с времето от ден на ден мъже приказват за оргазъм и преди еякулацията и по какъв начин всеки мъж може да се научи на това. При дамите този развой е много по-сложен и значително с изключение на физиологично събитие, той се явява и психично.

Може да се каже, че на дамата й е елементарно да доближи до оргазъм с сътрудник, с който има прочувствена и духовна непосредственост. това е и една от аргументите при инцидентни връзки дамите съвсем в никакъв случай да не стигат до оргазъм. Когато приказваме, че висшото наслаждение е психичен миг, добре е да знаем, че дамите придвижват всичко в леглото си, умишлено или не - цялата история от деня, проблемите, уговорките, доста постоянно обидите от парньора. Затова настройката за секс е доста значима. Нещо, което природата ни е дала –

нормално на дамата от момента на проникването до оргазма са нужни приблизително от 14 до 20 минути. На множеството мъже  - сред 1 до 3.

Повечето дами, които са се научили да мастурбират от детството и са имали опция

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР