Днес Мая Манолова и Никола Вапцаров направиха пореден шумен опит

...
Днес Мая Манолова и Никола Вапцаров направиха пореден шумен опит
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ: Мая Манолова и Никола Вапцаров отново яхват чужди протести

Днес Мая Манолова и Никола Вапцаров направиха следващ гръмък опит да влязат в новините като нахълтаха в постройката на Народното събрание с… поцинкована кофа.

Този път двамата се присламчиха към майките на деца с увреждания от придвижването „ Системата ни убива “, които от години се борят за по-достоен живот и права на децата си като не пестят сили в организирането на действителни протестни дейности и отстояването на настояванията си.

Вечно паразитиращите Никола Вапцаров и Мая Манолова и този път се възползваха ловко от акцията на майките на деца с увреждания и се барикадираха с тях в постройката на Народното събрание. Вече няколко часа Манолова и Вапцаров пускат пламенни LIVE стриймове от Народното събрание, размахвайки поцинкована кофа, с която се надяват да привлекат внимание.

Поведението им не е изненада за хората, които доста добре помнят през какви аморални и спорни трансформации минават Вапцаров и Манолова през годините в името на това получат медийно внимание, което да ги легитимира, а по-късно да изтъргуват тази своя легитимация на политическата сцена.

А за останалите – дано напомним кои са хората, които гледате през днешния ден в новините и не са никакви „ протестъри “, а хора с безпринципни политически упоритости, които не могат да дадат разумно пояснение и да потвърдят огромна част от приходите си.



Кой е Никола Вапцаров ?

- правоприемник на остарял комунистически жанр, който прави голям брой несполучливи опити да се намърда в редиците на Българска социалистическа партия, откъдето е изпъден
- несполучлив претендент за кмет на Банско, получил поддръжката на едва… 26 индивида на изборите (и един от най-големите длъжници на община Банско, който не има намерение да заплати налозите си в размер на стотици хиляди левове)
- несполучлив заместник-кмет на още по-неуспешната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева, станал прочут с това, че 6 месеца не е стъпвал на работното си място
- несполучлив „ протестър “, който се пробва да се приобщи към всевъзможни публични дела (много постоянно – противоречащи си), които са отразени в медиите – за него няма значение каква е идеята и защо се стачкува – щом има камера или фотоапарат, търсете го най-отпред!



Коя е Мая Манолова?

-„ националния “ представител, който предложи Делян Пеевски за началник на ДАНС – нещо, което провокира едни от най-големите митинги в новата история на България
- едно от основните настоящи лица в така наречен „ Костинбродска спекулация “, целяща да се подмени вота от изборите
- представител на Българска социалистическа партия, която изтъргува поста на „ омбудсман “ от ГЕРБ против неразбираемо какви обещания
- несполучлив претендент за кмет на София
- политик, който търси финансова поддръжка от олигарси като Васил Божков и комфортно неглижира подадените до нея като омбудсман сигнали против тях
- съгласно формалната й данъчна декларация, приходите й са в пъти по-ниски от разноските и собствеността й.
- несполучливо присламчване към всевъзможни публични дела, отразени в медиите – настояванията на медицинските сестри, майките с увреждания и доста други.


Реален резултат от шумните им акции няма, не съществува и едва ли ще просъществува, защото тяхна единствена цел е да получат оферта за роля в политическия мизансцен. Все по-често в политическия спектакъл виждаме сходни „ политици “, които паразитират към съществуващи и несъществуващи публични проблеми в опит да си припишат облик на борци за правдивост и да си обезпечат медийно внимание и различим в обществото облик. А защо го употребяват? За дивиденти, несъмнено – политически, финансови и други.

„ Подкрепата “ на Манолова и Вапцаров за публичните дела нормално се показва в това да си създадат фотоси с протестиращите и да попаднат в медиите. Нищо повече! Точно това, което вършат сега в постройката на Народното събрание. Трудно бихте могли да намерите даже един протестиращ жител, който да каже, че Манолова и Вапцаров са му помогнали с нещо!

Затова молим всички жители, които отстояват същински дела, да се разграничат изрично от Мая Манолова и Никола Вапцаров идващия път, когато ги видят да се присламчват към митингите им. Както и медиите – да бъдат деликатни, когато отразяват хора със подозрително минало, които не могат да дадат разумно пояснение на приходите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР