Днес май е време за един вътрешен диалог.Човек винаги получава

...
Днес май е време за един вътрешен диалог.Човек винаги получава
Коментари Харесай

Магия на седмицата: Малко повече смях

Днес май е време за един вътрешен разговор.

Човек постоянно получава това, което самичък си е избрал. По-добре е да сме на ясно какво сме избрали в тази ситуация, с цел да не се изненадаме сами по-късно.

Вземете своето право да бъдете прави в каквото и да е. Точно по този начин наподобява желанието на един същински основател. А ние сме способни сами да сътворяваме своята действителност.

Първото изискване е да създадем явен избор – какво в действителност желаеме?!? Днес. Тук. Сега.

Неприятностите идват не след самата неволя, а след нашето отношение към нея. Закономерността пък, се основава от избора, който вършим на всеки един разклон.

А проблемите и трудностите по пътя към задачата пораждат като разследване от непотребните капацитети на значимостта.

Като се откажем от вътрешната и външната значимост, ние получаваме най-ценното – свободата на избора.

Опитайте през днешния ден да определите значимото за вас в този миг от живота ви и по-късно се откажете от него. Трудно, а!?!

По-добре, не се измъчвайте да преодолеете трудностите. Излишни старания! По-скоро се опитвайте да намалявайте значимостта, колкото и значимо да ви се коства всичко, което сте избрали през днешния ден.

Хуморът и възприятието за комизъм са отричане на значимостта или по-скоро - нейна подигравка. Затова посмейте се повече тези дни. За какво ли не човек може да се посмее. Обикновено ни е доста бедна фантазията в тази посока.

Защо пък да не се посмеем тъкмо през днешния ден над себе си и своята лична съвестност най-много. Днес, в седмицата на несериозността!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР