Днес Лидл България отвори най-новия си магазин в Пловдив. Това

...
Днес Лидл България отвори най-новия си магазин в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Lidl с нов магазин в новопостроения ритейл парк – Via Север

Днес Лидл България отвори най-новия си магазин в Пловдив. Това е деветият обект на веригата в града и е част от търговски център „ Via Север “. Магазинът се намира на основна пътна артерия на бул. „ Васил Левски “ № 105. Така жителите и гостите на втория по величина град в страната ще имат опцията още по-лесно и комфортно да се снабдят с всички обичани покупки за дома и трапезата на едно място.

Най-новият Lidl в Пловдив е и първият магазин на веригата в града, който ще разполага с каси на самообслужване. Електронните ценови табели са още едно изобретение в обекта, което също способства за модерната визия на просторната комерсиална зала от цели 1408 кв. м. А за бързото и комфортно извършване на покупки, с което са привикнали клиентите на Lidl, способства и обширният паркинг с 310 места.

По случай откриването, екипът на новия магазин, дружно със своя управител Петко Тодоров посрещнаха първите гости с доста изненади, игри и преференциални оферти. А в интервала 10.11-04.12 компанията ще предложи на всеки клиент, който пазари в новия магазин, атрактивни отстъпки на определени артикули. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на.

„ Безспорно е удобството на локациите, с които сме още по-близо до потребителите. За мен обаче, най-ценна е противоположната връзка, която получаваме от клиентите, за които едно от главните преимущества на Lidl са висококачествените артикули с преференциални цени, разнородни, само че от авансово селекциониран подбор, който улеснява избора и икономисва време “, показа Петко Тодоров, шеф на новооткрития магазин.

Обичайно за компанията е при строителството на всеки собствен нов обект да влага в прилежащата инфраструктура. За жителите на региона към новия магазин този ангажимент намира израз в облагородяване на детска площадка с повърхност от 250 кв. метра на улица „ Дунав “ 95. Проектът ще бъде приключен до края на тази година, а обновлението включва замяна на настилката, инсталиране на нови уреди и слагане на ограда.

Деветият магазин на веригата в Пловдив е 113-ят обект на Лидл България в страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР