Днес китайският производител на луксозни електрически автомобили ZEEKR обяви, че

...
Днес китайският производител на луксозни електрически автомобили ZEEKR обяви, че
Коментари Харесай

ZEEKR X и ZEEKR 001 вече са налични за поръчка в Европа

Днес китайският производител на първокласни електрически коли ZEEKR разгласи, че компанията стартира да приема поръчки за моделите си X и 001 измежду потребителите в Швеция и Нидерландия, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през есента на тази година.

Предварителните поръчки за ZEEKR X и ZEEKR 001 се одобряват на уеб страницата на марката, като обявените цени са надлежно 44 990 и 59 490 евро, като те са за едномоторните версии Long Range на двата напълно електрически модела.

" С незабавния си триумф на родния им пазар, ZEEKR 001 и ZEEKR X носят същата завладяваща композиция от характерен дизайн, най-съвременна технология, свободен пробег и продуктивност в Европа, дружно с всичко, от което клиентите се нуждаят за безпроблемно потребителско преживяване, с цел да утвърди мястото на марката ZEEKR в най-утвърдения пазар на първокласни коли в света. Като млада, извънредно амбициозна марка, задачата на ZEEKR е да се разшири в множеството страни в Западна Европа до 2026 година ", анонсират от компанията.

ZEEKR 001 е изпълнен със задвижващата система с мощ от 544 конски сили, а с помощта на интегрираната си батерия с потенциал от 100 kWh, едномоторната версия Long Range дава обещание свободен пробег от до 620 километра. Презареждането е опция с потенциал от до 200 kW, което дава обещание зареждане от 0 до 80% за 30 минути.

ZEEKR X е оборудван с батериен модул с потенциал от 69 kWh, което е задоволително за изминаването на към 440 километра, а презареждането е опция с потенциал от 150 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР