Днес китайският автомобилен производител на електрифицирани (зареждаеми PHEV хибриди) и

...
Днес китайският автомобилен производител на електрифицирани (зареждаеми PHEV хибриди) и
Коментари Харесай

BYD : Официален партньор на UEFA EURO 2024

Днес китайският авто производител на електрифицирани (зареждаеми PHEV хибриди) и напълно електрически коли разгласи, че компанията е формален сътрудник и електрически транспортьор на UEFA EURO 2024.

От BYD анонсират, че новото партньорство е първо по рода си сред UEFA и производител на електрифицирани (NEV) коли и ще обхване всички действия към UEFA EURO 2024, което ще се организира в Германия сред 14 юни и 14 юли.

По време на спортното събитие, BYD ще показва най-новото от напълно електрическата си гама коли, като ще участва както по стадионите с реклами, по този начин и със особено обособени фен-зони, които ще бъдат построени във всички страни, в които участва марката.

" BYD е разчувствуван да си партнира с UEFA EURO 2024™ и е горделив, че е първият сътрудник за електрическа подвижност за това влиятелно спортно събитие, което ще ни разреши да покажем най-новите си достижения в електрическите коли пред широкообхватна аудитория ", споделя , ръководещ шеф на BYD в Европа. " Важно е и това, че партньорството акцентира уговорката на марката BYD за понижаване на въглеродните излъчвания за по-зелено бъдеще, за което UEFA EURO 2024 ще обезпечи авторитетен глас ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР