Днес имаме удоволствието да ви запознаем с едно варненско градско

...
Днес имаме удоволствието да ви запознаем с едно варненско градско
Коментари Харесай

Биляна Гецова: Направена от бъдеще

Днес имаме удоволствието да ви срещнем с едно варненско градско момиче, за което, в случай че не сте чули, би трябвало да сте живели в изолираност. Биляна Гецова е същински тренд-сетър в региона на детската снимка от доста години. Талантлив проектант и интериорен дизайнер, Биляна не стопира да снима щерка си Малена и доста други дечица в студиото си. Тя е главен мотор и на Pippin Magazine, a в случай че би трябвало да я опишем с една дума, отвън очевидната - „ надарена ”, то би била „ великодушна ”. Биляна е същински многонадарен Водолей, който не се тормози да споделя обилно с хората всичко, което знае, и постоянно е на едно известие разстояние за близки и не толкоз близки хора.

Това, което може би не знаете за майката на Малена, е, че има една от най-впечатляващите сбирки предписания за здравословни питиета – смутита и сокове – които ще споделя с нас всяка седмица в новата ни графа „ Неделен смути бар ”.

Коя е Биляна Гецова, тук и в този момент?

Свободна, спокойна, мъдра и наивна, малко по-страхлива с годините и крояща проекти, които надали ще осъществя, само че удоволствието да ги върша е по-голямо от самата реализация.

От какво е направена?

Направена съм от бъдещето. Не се майтапя.

Ти по кое време разбра, че искаш да снимаш?

Точно преди 20 години, от този момент все фотографирам.

Какво те движи?

Най-мощният мотор за мен са пътуванията и фотосите, които резервират спомените от всяко премеждие. Единственият смисъл за мен да се работи е, с цел да се пътува.

За   какво   не   ти   остава   време? Има   ли   нещо, което   още   не   си   разрешаваш?

За всичко, което желая, намирам метод и време, някои неща към момента отсрочвам, едно от тях е да спортувам.

На какво те научи Малена?

Уроците, които тя ми дава, са всекидневни, още от самото й раждане. Понякога отхвърлям да се изучавам, по тази причина дублирам, до момента в който схвана, че е по-мъдра от мен. Сигурна съм, че аз изучавам повече от нея, в сравнение с тя от мен. Предполагам по този начин е с всяко дете, който има повече деца, има нещо като докторска степен в живота, аз още съм в пубертета.

А кой е урокът, който ти би желала да предадеш нататък?

Урок по приемливост, или както се пее в една ария: Try walking in my shoes...

Колко огромни са фантазиите ти?

Нямам фантазии, имам проекти постоянно за близкото бъдеще, пребивавам ден за ден, е хайде – два за два.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР