Днес групата от държави от Г7 осъди ареста на руския

...
Днес групата от държави от Г7 осъди ареста на руския
Коментари Харесай

Г7 осъди ареста на Навални

Днес групата от страни от Г7 осъди ареста на съветския опозиционен водач Алексей Навални, определяйки задържането му като " политически стимулирано ".
Външните министри на Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Англия и Съединени американски щати обявиха, че задържането на Навални е " почтено за жалост " и приканиха за неговото " неотложно и абсолютно освобождение ".
„ Русия е обвързана посредством своите национални и интернационалните отговорности да зачита и подсигурява правата на индивида “, се споделя в изказването на седемте страни, съобщи БГНЕС.
 Страните от Г7: Необходимо е контролиране на цифровите валути Страните от Г7: Необходимо е контролиране на цифровите валути
Страните от Г7 уверено поддържат нуждата от контролиране на цифровите валути, съобщи БГНЕС. Това стана ясно от публикувано д...
на московското летище „ Шереметиево ” на 17 януари, по-малко от час след идването си от Германия, където се възобновяване след отравяне с нервозен сътрудник.
Упрекът на Г7 показва единния фронт в групата против Русия, изгонена от тогавашната Г8 през 2014 година поради анексирането на Крим.
Навални поддържа, че нападението против него през август предходната година е подредено от съветския президент Владимир Путин - изказване, което Кремъл неведнъж отхвърля.
В изказването си и съобщи, че " всяко потребление на химическо оръжие е недопустимо и опонира на интернационалните правила против потреблението на такива оръжия ".
 Г-7: Ще създадем каквото е належащо, с цел да опазим стопанската система Г-7: Ще " създадем каквото е належащо ", с цел да опазим стопанската система
Лидерите на седемте най-развити стопански системи в света (Г-7) дадоха обещание да употребяват всичко, с което разполагат, с цел да защитят стопанската система и да...
Те приканиха съветските управляващи да „ проверяват и да обяснят правдиво потреблението на химическо оръжие на негова земя в светлината на съветските отговорности по Конвенцията за химическо оръжие “.
По-рано през днешния ден помощниците на Навални приканиха за пред организацията за сигурност на страната и президентската администрация на Путин в Москва този уикенд.
Екипът на опозиционния водач прикани във Фейсбук последователи да се съберат по обяд.
В събота полицията задържа близо 3900 души - връх за един ден - на манифестации в над 100 града в страната, където стачкуващи приканиха за освобождението на Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР