Днес футболистите на ЦСКА Маурисио Гарсес и Брадли Де Нойер

...
Днес футболистите на ЦСКА Маурисио Гарсес и Брадли Де Нойер
Коментари Харесай

Маурисио Гарсес и Брадли де Нойер: В ЦСКА вярваме, че ще спечелим шампионската титла

Днес футболистите на ЦСКА Маурисио Гарсес и Брадли Де Нойер получиха премиите си от Пресклуб „ България “ за положителната си игра в миналите кръгове. Гарсез бе определен за №1 на 4-ти кръг, когато ЦСКА победи Берое с 5:1, а той означи два от головете, а Де Нойер за състезател №1 на 8-ми кръг за извънредно красивият гол, с който донесе успеха над ЦСКА1948 с 2:1.

Маурисио Гарсес бе предпочетен и определен и за футболист №1 на месец юли в журналистическата анкета, проведена от пресклуба с 11 гласа против 9 на Филип Кръстев/Левски/ от общо 23 взели участие редакции и медии. Пред репортерите в залата на пресклуб „ България “ двамата споделиха персонални отзиви и дадоха отговор на въпросите към тях след награждаването.

„ Искам да благодаря преди всичко за това, че съм тук още веднъж. Това значи, че си правя доста добре работата. Ние сме тук да създадем това, което треньорите желаят от нас.В предното изявление, което имахме тук, споделих, че преди не съм бил доста добре. Вече през този сезон се усещам доста благополучен, с по-голямо предпочитание. По натурален път нещата се развиват както би трябвало. Не обичам да давам обещание в никакъв случай, само че всеки ден се трудя, с цел да се случва това. Искам да вкарам доста значими голове и да реализираме задачите, които има клуба и не сме ги постигнали дълго време “, сподели Маурисио Гарсес.

„ За мен беше доста неприятно да отпаднем от Европа. Много е неприятно да изпаднеш в такава фаза в евротурнирите. Ще имаме задоволително мачове, в които да забравим за предишното. Най-важното е, което следва. Най-важното е да се победи. Понякога нещата не се развиват както желаеме на терена. Трябва да продължим да се трудим доста и да победим. Това радва почитателите. Трябва да сме щастливи с това, което вършим “, добави офанзивният футболист.

„ Вярвам, че можем да се преборим с Лудогорец, само че няма смисъл единствено да приказваме и да не се случват нещата на терена. Ако работим повече, ще реализираме всичко “, добави играчът на ЦСКА.

„ Благодаря на съотборниците, на треньорите, благодаря, че получавам тази премия. Бях в Румъния, само че там клубът не беше толкоз огромен като ЦСКА. Радвам се и имах шанс да дойда тук и да подпиша с огромен клуб като ЦСКА “, стартира Брадли де Нойер.
За гола си във вратата на ЦСКА 1948, с който донесе успеха на тима си, нидерландецът показа:„ Като ми попадна топката не знаех, че това ще стане гол. Шутирах и бях извънредно благополучен, тъй като това беше мач с доста страсти. Като видях, че означавам този гол, в действителност бях още по-щастлив, че печелим мача. Всеки път като съм с топката и съм в добра позиция ще пробвам такива удари. Не всякога иска ми се получава, само че ще пробвам “.

Бранителят разяснява и аления си картон против Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.
„ Не беше доста мъдро от моя страна да отвръщам на почитателите. Отидох към тях, бутна ме един, аз му отвърнах. Ако бях лежащ на земята, всичко можеше да се размине. Съжалявам, че го направих това нещо и не бих го направил още веднъж, тъй като изпуснах идващите мачове “, разкая се Де Нойер.
„ След мача незабавно не говорихме със Саша Илич, тъй като празнувахме успеха. После говорихме с него и ми сподели в други случаи да лягам на земята. Събра се една навалица, сътвори се усещане, че е имало сблъскване, а то нямаше, просто се бутахме. Саша Илич ми сподели просто да лягам на земята и да крещя и да не се поддавам на провокациите от почитателите “, сподели Де Нойер.

„ Не мога да кажа по кое време ще покажем най-хубавото. Имаме задоволително събрани точка. Всеки мач се мъчим да играем най-добре. Не мога да кажа тъкмо по кое време ще зарадваме почитателите с добър футбол. Стараем се да го вършим всеки мач. Може би не демонстрираме най-хубавия футбол, само че печелим точки. Понякога играеш добър футбол, пък не печелиш. Ще се постараем да покажем по-добър футбол.
„ Мисля, че тази година ще се преборим с Лудогорец, имам положително предусещане. Вярвам го! Преди съм чувал за България че се играе порядъчен футбол, че София е прекрасен град, има хубави девойки “, приключи в закачлив звук Де Нойер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР